Både sonen och jag blev glada

Idag när jag kom hem och tömde brevlådan låg där bara en massa roliga saker där. Jag menar hur ofta händer det? En tidning och två kuvert med smyckesdelar och inga tråkiga räkningar. Två paket till är på ingående inom ett par dagar. Kan ju inte bli bättre. Dock har jag ännu inte funnit alla delar jag behöver än Men den som söker han finner brukar man ju säga. Så nu ska jag snart sätta igång med min återupptagna hobby att göra smycken.

image

Vi är alla mätta och belåtna ikväll och i alla fall jag åt alldeles för mycket men gott var det. Jag gjorde snabbvarianten, jag köpte en färdig liten tårta.

image

Samir önskade sig pengar men jag la till en dubbel uppsättning av sängkläder på önskelistan. Alltså blev vi båda nöjda, han fick pengar av mig och sängkläder av mormor och Tibor . Mormor var dock snabb och berättade att det var på grund av mig och således mitt fel. Hahahaha….. Men det tar jag gärna, jag sa att han får se det som sin hemgift. Han ska ju inte bo hemma i alla oändlighet även om han gärna får det för mig. Jag tror att Samir var rätt nöjd med sin kväll även om vi alla var smärtsamt medvetna om att Bella saknas oss.

ÄLSKAR MINA BARN ÖVER ALLT ANNAT!!!

1253 visningar totalt 1 visningar idag
Facebooktwitterpinterestmail
Facebookrss

Om Jenny Borg

Mamma till två barn, en son och en dotter, som en dag fick ett brutalt uppvaknande av hur sårbart livet kan vara. Sommaren 2014 hände det som jag aldrig trodde skulle hända mig. Min dotter dog i en trafikolycka två månader innan sin 20-årsdag. Sedan den dagen lever jag ett ofrivilligt liv med bara ett barn här på jorden, min son Samir. Mitt andra barn, Isabell, har jag på andra sidan så numera är jag även en änglamamma. Jag är tacksam för att jag får fortsätta vara en del i Zimons liv, Bellas pojkvän. Nu måste jag lära mig leva ett nytt liv, ett liv jag inte själv har valt, ett liv jag inte vill ha. För livet jag själv har skapat finns inte längre. Mina två barn är min stolthet, mitt liv och det mest värdefulla jag har. Mina barn är båda lika mycket älskade men idag får jag visa min kärlek på olika sätt till dom. Ingen skulle behöva överleva sina barn. Denna blogg kommer att handla om min väg tillbaka till livet, ett liv med livskvalitet. Jag vill inte bara överleva, jag vill leva. Om du vill kan nå mig på Jenny@mittofrivilligaliv.se
Det här inlägget postades i Bella, Familjen, Glädje, Hobby, Vardag. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.