Ny frisyr och pool, sen lite tårar på det

Idag var jag hos Malin och fick ordning på mitt hår, nöjd som vanligt men bjuder inte på någon selfie idag. Har hoppat i mina myskläder, krupit upp i soffan och smuttar på min Chai latte 🙂

Efter klippning körde jag till Lund och köpte en ny pool, storlek liten. Den rymmer bara 2419 liter vatten och kostar ca 25 kronor att fylla då vattenkostnaden idag ligger på ungefär 9 kr per kubikmeter och tusen liter vatten är en kubikmeter. Vill inte ha den stora längre för den köpte jag och Bella tillsammans. Den var liksom ”vår”. Räcker om jag kan sätta mig i den om det blir varma dagar i sommar. Sen kommer ju lilla Tilda på besök och då ska ju naturligtvis hon också bada.

Vet ni vad? Jo i mitt område betalar alla hushåll lika mycket till samfälligheten när det gäller vattenförbrukningen oberoende på antal människor som bor i huset. Gissa vilket jävla skitsnack det blir här när man har en stor pool. Med enkel matematik så gnäller alltså grannarna på 125 kronor som det kostade att fylla min stora pool. Finns grannar med större pool 🙂 Och grannarna glor snett på varandra när de vattnar sina trädgårdar. Jag säger då det…… Ska kanske upplysa folket om att i år har jag en betydligt mindre pool, vi är också bara två som duschar och vi vattnar ALDRIG gräsmattan. Fast i år är jag nog lite sugen på att vattna varenda jävla natt, jo se det finns de som vattnar på nätterna i det här området. Och så finns det de som har koll på det. Snacka om grannsämja och skitsnack 🙂 Vill bara förtydliga att detta inte gäller mina grannar 🙂 Utan jag använder ordet grannar för hela området som innehåller 100 stugor.

image

Idag var det ännu en bra dag i brevlådan. Ett kuvert med smyckesdelar och en skvaller tidning. Bra att ha och bläddra i när man ligger i soffan och kopplar av.

image

Middagen idag kunde varit nyttigare och godare men jag var fruktansvärt hungrig så det blev:

image

På hemvägen var jag inom Plantagen för att se om de har någon snygg vas till Bellas platser. Men ack nä, det finns bara gröna fula överallt. Körde inom blommaffären i Veberöd som har en annan snygg men alldeles för stor. Jag frågade om det finns möjlighet att ta in någon mindre men snygg och det trodde de absolut. De ska kolla upp det, vilken service. Nu håller jag tummarna för att det finns för jag kräker på de gröna fula som finns att köpa överallt. Fruktansvärt bisarrt att överhuvudtaget behöva ha såna här diskussioner och inköp. Jag går ingenstans utan att även se om jag hittar något fint till min älskade Bella. Idag blev det en svartaktig liten vas i väntan på eventuellt snyggare och modernare. Inköpt i Veberöds blomsterhandel och ägaren är en av brandmännen som var med ute vid trafikolyckan, det gör så ont för det påminner mig så mycket om den jävla dagen. Men han kan ju inte hjälpa det, han utförde sitt arbete. Jag vet vem som jobbade den dagen och jag vet att de gjorde ett bra jobb. Det känns också extra skönt att det var Bellas ”favoritfröken” från fritidstiden som var delaktig. Om hon hörde något så hörde hon att han var där och kämpade för att hjälpa henne ur bilen och stabilisera läget för henne. Jag saknar min fina tös och idag har jag lite av en gråtdag. Så tårarna får rinna fritt…….

HATAR MITT OFRIVILLIGA LIV OCH TRAFIKOLYCKOR!!!

1627 visningar totalt 1 visningar idag
Facebooktwitterpinterestmail
Facebookrss

Om Jenny Borg

Mamma till två barn, en son och en dotter, som en dag fick ett brutalt uppvaknande av hur sårbart livet kan vara. Sommaren 2014 hände det som jag aldrig trodde skulle hända mig. Min dotter dog i en trafikolycka två månader innan sin 20-årsdag. Sedan den dagen lever jag ett ofrivilligt liv med bara ett barn här på jorden, min son Samir. Mitt andra barn, Isabell, har jag på andra sidan så numera är jag även en änglamamma. Jag är tacksam för att jag får fortsätta vara en del i Zimons liv, Bellas pojkvän. Nu måste jag lära mig leva ett nytt liv, ett liv jag inte själv har valt, ett liv jag inte vill ha. För livet jag själv har skapat finns inte längre. Mina två barn är min stolthet, mitt liv och det mest värdefulla jag har. Mina barn är båda lika mycket älskade men idag får jag visa min kärlek på olika sätt till dom. Ingen skulle behöva överleva sina barn. Denna blogg kommer att handla om min väg tillbaka till livet, ett liv med livskvalitet. Jag vill inte bara överleva, jag vill leva. Om du vill kan nå mig på Jenny@mittofrivilligaliv.se
Det här inlägget postades i Bella, Kyrkogården, ofrivilligt liv, Trafikolycka, Vägplatsen. Bokmärk permalänken.

2 svar på Ny frisyr och pool, sen lite tårar på det

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.