10 månader sen jag såg min dotter för sista gången – död

Som sagt jag har fortfarande koll på datum och jäveldagar varje månader sen jag förlorade min dotter i en trafikolycka. Idag är dagen då vi återvände till sjukhuset och fick ta ett sista farväl av henne. Fy fan säger jag bara, det är det värsta jag har gjort i hela mitt liv. Att se Bella ligga där i sängen död, ingen återvändo fanns. Hon var från och med då borta för alltid. Hon räddade 5 människor med sina organ. Det som fastnade hos mig är att hon ska ha räddat två svenska 19- åringar. Jag hoppas verkligen att deras operationer lyckades så attt de nu får ett bättre liv än de hade innan som sjuka.

Kvällen och natten var tung så jag tog till det tunga artelleriet av mediciner, vilket gav mig en lite för lång sovmorgon. Men då blir denna jäveldag förhoppningsvis inte så lång. Jag har med andra ord precis stigit upp och ätit frukost och klockan är 13.30.

image

Denna fina bild fick jag smsade till mig från min vän Ewa, hon hade hittat den på sin väns facebooksida. Väldigt tänkvärda ord. Det behövs inga ord, en kram räcker långt.

FUCK TRAFIKOLYCKOR!!!

Ps. För den som eventuellt tycker att jag har fastnat i min sorg och att en trafikolycka är en olycka som ofta händer – gå vidare med livet eller vad ni nu tänker. Till er vill jag säga att det är JAG som lusläst båda polisrapporterna, det är JAG som ringt flera hundra samtal till olika professionella männsikor, det är JAG som varit i Tingsrätten, det är JAG som kollat runt efter information. Det är alltså bara JAG som vet varför JAG inte släpper detta. JAG vet mer än vad ni vet, tänk på det!!!

 

 

3767 visningar totalt 1 visningar idag
Facebooktwitterpinterestmail
Facebookrss

Om Jenny Borg

Mamma till två barn, en son och en dotter, som en dag fick ett brutalt uppvaknande av hur sårbart livet kan vara. Sommaren 2014 hände det som jag aldrig trodde skulle hända mig. Min dotter dog i en trafikolycka två månader innan sin 20-årsdag. Sedan den dagen lever jag ett ofrivilligt liv med bara ett barn här på jorden, min son Samir. Mitt andra barn, Isabell, har jag på andra sidan så numera är jag även en änglamamma. Jag är tacksam för att jag får fortsätta vara en del i Zimons liv, Bellas pojkvän. Nu måste jag lära mig leva ett nytt liv, ett liv jag inte själv har valt, ett liv jag inte vill ha. För livet jag själv har skapat finns inte längre. Mina två barn är min stolthet, mitt liv och det mest värdefulla jag har. Mina barn är båda lika mycket älskade men idag får jag visa min kärlek på olika sätt till dom. Ingen skulle behöva överleva sina barn. Denna blogg kommer att handla om min väg tillbaka till livet, ett liv med livskvalitet. Jag vill inte bara överleva, jag vill leva. Om du vill kan nå mig på Jenny@mittofrivilligaliv.se
Det här inlägget postades i Bella, Döden, Donation, Okategoriserade, Trafikolycka. Bokmärk permalänken.

2 svar på 10 månader sen jag såg min dotter för sista gången – död

 1. Sanni skriver:

  Hej Jenny!

  Jag har så svårt att greppa att det finns de som tycker att du ”fastnat” i din sorg.
  Jag tror aldrig att du någonsin i hela ditt liv kommer sluta sörja, älska eller sakna Bella så att det gör ont i hela din kropp.
  Jag tror inte heller att du någonsin kommer glömma alla era bra, vardagliga eller mindre bra stunder.
  Hon har legat under ditt hjärta i 9månader och kommer finnas i ditt hjärta för alltid.
  Den som inte kan förstå det kan ju inte veta vad kärleken till ens barn betyder!

  Stora varma kramar

  Shana

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.