Jag är ledsen idag…….

image

Vaknade på dåligt humör idag och fotot ovanför ser lika hemskt ut som jag känner mig. Tjock, bitter, ledsen, förbannad och en massa andra känslor som åkt genom kroppen idag. Kunde i och för sig valt att ta om fotot och lägga in ett som blev bättre. Men så fungerar inte min blogg, här visar jag upp verkligheten. Finns inget vikttänk dessa dagar så jag tar nya tag en annan dag.

För att inte bara stanna i soffan idag bestämde jag mig för att köra till Malmö och uträtta lite ärende. Jag har sorterat kläder och annat som jag har fått in av givmilda vänner och idag bestämde jag mig för att det skulle bli en leverans till Stadsmissionen i Malmö. De hjälper många hemlösa och fattiga så det känns bra att lämna till dom också. Ni som följer min blogg vet att jag även lämnar ute på gatan.

image

Alltid lika glada och trevliga när man kommer. Kan varmt rekommendera er att lämna saker där. Bilen var som vanligt full, både i bagaget och i baksätet. Har en väldigt liten bil nuförtiden.

image

Därefter körde jag hem till mormor, var ett tag sen jag var där. Vi satt och snackade en stund i soffan. Hon har fått det väldigt bra på ett servicehem och hon trivs vilket är skönt för oss anhöriga.

image

Jag visade mormor hur man gör selfies 🙂 Hon skrattade gott åt dagens teknik. Min mormor förlorade sin dotter 2012, skillnaden är bara att hon behöver inte vänta lika länge som jag för att få träffa sin tös igen. Sorgen och smärtan är den samma. En mamma är alltid en mamma oavsett ålder. Hon miste även sin man nu i mars månad, min morfar.

Jag är ledsen idag, jag saknar min fina tös och idag har dom där hemska sjukhusbilderna kommit och gått. Jag gör vad jag kan för att bara minnas min fina tös som hon såg ut när hon levde. Mitt hjärta svider och där är för alltid ett stort hål efter min älskade tös. Idag har jag gråtit mycket. Idag är det sista jävelsdagen för denna gång och jag hoppas att vakna på ett bättre hurmör imorgon. <3<3<3

 

2610 visningar totalt 1 visningar idag
Facebooktwitterpinterestmail
Facebookrss

Om Jenny Borg

Mamma till två barn, en son och en dotter, som en dag fick ett brutalt uppvaknande av hur sårbart livet kan vara. Sommaren 2014 hände det som jag aldrig trodde skulle hända mig. Min dotter dog i en trafikolycka två månader innan sin 20-årsdag. Sedan den dagen lever jag ett ofrivilligt liv med bara ett barn här på jorden, min son Samir. Mitt andra barn, Isabell, har jag på andra sidan så numera är jag även en änglamamma. Jag är tacksam för att jag får fortsätta vara en del i Zimons liv, Bellas pojkvän. Nu måste jag lära mig leva ett nytt liv, ett liv jag inte själv har valt, ett liv jag inte vill ha. För livet jag själv har skapat finns inte längre. Mina två barn är min stolthet, mitt liv och det mest värdefulla jag har. Mina barn är båda lika mycket älskade men idag får jag visa min kärlek på olika sätt till dom. Ingen skulle behöva överleva sina barn. Denna blogg kommer att handla om min väg tillbaka till livet, ett liv med livskvalitet. Jag vill inte bara överleva, jag vill leva. Om du vill kan nå mig på Jenny@mittofrivilligaliv.se
Det här inlägget postades i Hemlösa, Okategoriserade, Sorg, Vikt. Bokmärk permalänken.

6 svar på Jag är ledsen idag…….

 1. Karin skriver:

  Kramar om dig! ❤

 2. Ann Linder skriver:

  Kära Jenny, ja denna förbannade sorgen och längtan…Saknaden är så överjävlig….
  Vilket underbart foto på dej och mormor.
  Du är fin som du är Jenny, men jag förstår också det där med övervikten…
  Det är som det är..
  Kram, Ann

 3. Jag gör gärna ett länkbyte med dig! Va faktiskt inne på din blogg senast igår, kan inte tänka mig tanken ens hur jobbigt du har det, beklagar sorgen!!

  Något speciellt du vill ha med i länkbytet? Kraam!

  • Jenny Borg skriver:

   Tack fina du. Jag har aldrig tidigare gjort ett länkbyte. Berätta för mig till en början hur jag ska göra det för dig så hinner jag tänka efter om det är något speciellt jag vill ha med 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.