Trög dag, men mastercardet jobbar från sängen

Idag är en sån dag då varken hjärnan eller kroppen samarbetar med varandra. Så idag blev det en alldeles för lång sovmorgon. Får ju finnas gränser på hur länge man sover men jag fann ingen motivation med att stiga upp. Sen vet jag att en av mina mediciner kan bidra till denna slöhet så den åker ut redan i dag fastän att kedjetäcket inte kommer förrän på torsdag. Jag steg alltså av sängen kl 14 idag fastän att jag la mig klockan 23 igår kväll. Inte bra….Fast som ni vet är jag uppe varje morgon klockan 6 och fixar och trixar och pussar och kramar min son. Sen lägger jag mig igen. Så nu är jag inne på min andra frukost.

Sen var det ju meningen att jag skulle iväg tidigt idag för att köpa mig en ny kamera till ett bra pris som bara gäller idag. Och idag fanns de även i Malmö. Ringde för att kolla om de kunde lägga undan en, men alla butiker har samma telefonnummer så jag hamnade på deras internethandel. Så liggandes i sängen satte jag sprätt på cirka 2700 kronor, inte illa.

11220837_10154074912436988_6886507703503295596_nEn sån här kamera blev det. Det blev expressleverans så att den garanterat är här på torsdag. Gärna redan imorgon 🙂 Och naturligtvis tänker jag : varför i helvete hade jag inte en sån här kamera tidigare så att jag hade kunnat ta många fina foto på min tös, och många med oss på tillsammans. Jag är inte så mycket för att fotografera och ännu mindre för att stå framför kameran. Men nu jäklar ska jag dokumentera pågarnas och mitt liv framöver.

”………..GE MIG SINNESRO
ATT ACCEPTERA DET JAG INTE KAN FÖRÄNDRA,
MOD ATT FÖRÄNDRA DET JAG KAN
OCH FÖRSTÅND ATT INSE SKILLNADEN”

imageTill och med mina blommor strejkar idag, igår var de så fina.

Imorgon däremot ska jag  sätta klockan och komma upp tidigare, måste in till stan och växla pengar och köpta vita thights. Ni som har varit i Kroatien, vilken valuta är att föredra? Deras eller euro?

Ska läsa på mig lite om sevärdheter där på Hvar, har jag nu en fin kamera så ska jag ju använda den också. Ja Annika med för den delen för jag ska ju också hamna på bild.

imageFår män också såna här mejl? Jag tycker de går över gränsen, förra gången var det snygging. Dags av avboka deras mejl, jag uppskattar inte deras sätt att uttryck sig på. Jag är varken deras snygging eller sötnos, jag är deras KUND!!!!!

Maria Montazami har en egen hamburgare tydligen, den åt hon i Helsingborg. Hon tyckte det kunde varit en fin gest om hon inte hade behövt betala för den. Jag säger så här: Det hade varit en fin gest om hon hade sagt åt Mc Donalds: Bjud dom hemlösa i Helsingborg på min hamburgare och fakturera mig notan. Hon kan precis som vi alla andra betala sin mat själv.

                                          10995697_417872248392024_785441006403394261_n                                                                       Från Christina Wass facbooksida.

1866 visningar totalt 1 visningar idag
Facebooktwitterpinterestmail
Facebookrss

Om Jenny Borg

Mamma till två barn, en son och en dotter, som en dag fick ett brutalt uppvaknande av hur sårbart livet kan vara. Sommaren 2014 hände det som jag aldrig trodde skulle hända mig. Min dotter dog i en trafikolycka två månader innan sin 20-årsdag. Sedan den dagen lever jag ett ofrivilligt liv med bara ett barn här på jorden, min son Samir. Mitt andra barn, Isabell, har jag på andra sidan så numera är jag även en änglamamma. Jag är tacksam för att jag får fortsätta vara en del i Zimons liv, Bellas pojkvän. Nu måste jag lära mig leva ett nytt liv, ett liv jag inte själv har valt, ett liv jag inte vill ha. För livet jag själv har skapat finns inte längre. Mina två barn är min stolthet, mitt liv och det mest värdefulla jag har. Mina barn är båda lika mycket älskade men idag får jag visa min kärlek på olika sätt till dom. Ingen skulle behöva överleva sina barn. Denna blogg kommer att handla om min väg tillbaka till livet, ett liv med livskvalitet. Jag vill inte bara överleva, jag vill leva. Om du vill kan nå mig på Jenny@mittofrivilligaliv.se
Det här inlägget postades i Hemlösa, Resor, Sinnesrobönen, Vi har kraften. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.