Pass och kamera hann komma…..

Som planerat tog jag bort ena medicinen som gör mig såsig i huvudet dagen efter men som har behövts i flera månader som hjälp för att lugna kroppen inför sovdags. Det fungerade så jag gör likadant i natt och går det lika bra så slutar jag helt med den. Vad jag däremot inte gillade så där jättemycket i morse var att jag vaknade pigg och utvilad kl 6 och kunde inte somna om igen. Är man ledig så kan man ju i alla fall få sova till kl 9 tycker jag. Men jag var uppe till kl 8 och sen bäddade jag ner mig i sängen med boken jag läser. Sen är klockan helt plötsligt ca 13.00. Japp jag somnade ifrån boken. Jag är sjukskriven men väljer från och med idag tänka att jag har semester. Låter lite mer positivt än att säga sjukskriven. Är det något jag behöver så är det positiva händelser och människor i mitt liv. Negativt har jag så det räcker av.

Kollade igenom mailen när jag vaknade och hade fått två glada besked, pass och kamera hade kommit. Bara att hämta ut. Så då blev det en tur till Lund och där passade jag även på att växla pengar till mig och Annika och köpa två par vita thighs. Modell, kraftigt tyg så att celluiterna inte lyser igenom. Väl hemma packar jag upp kartongen med kameran. Blev jag förvånad? Nä, allt var inte med trots att det klart och tydligt stod på orderna att allt var skickat. Ringde direkt, ena produkten kommer från annat lager men de kan inte se om det är skickat men de kan se att det inte har kommit till mig. Jag kraxade något om express leverans av en sån enkel anledning som en resa på lördag. Nu får jag vänta till imorgon och se om det kommer då.

imageVeckans skvallerblaska kom i brevlådan idag så den åker rätt ner i resväskan. Extra tjockt nummer av det som intresserar mig allra minst: ett kungabröllop. Inväntar fortfarande gåvan som är anledningen till att jag prenemurerar på tidningen: dag- och nattkräm från Oriflame.

Mailat advokaten, hoppas det inte har blivit semesterdags än. Hoppas på att det går att komplettera foto till Hovrätten. Nu när hjärnan börjar hänga med mer så kommer det ju upp nya saker som är viktiga för mig.  Måste också ringa min person på brottsofferjouren så att hen inte tror att jag inte vill ha fortsatt stöd, för det vill jag. Jag vill även ha lite information om vad som gäller när Hovrätten väl tar upp målet. Men jag har glömt att återkomma med svar då jag inte var tillgänglig på telefon när hen ringde. För er som har följt min resa med allt jag har sysslat med inför Tingsrätten kan jag berätta att jag är inte lika manisk nu, ej heller så uppe i varv som jag var då. Men jag tycker nog att jag borde kunna fakturera Rättsväsendet eftersom att jag har gjort en hel del inför rättegången (läses med ironi). Fast så ser ju inte verkligheten ut naturligtvis, utan i stället har jag nog mest upplevts som en dryg och jobbig förälder. Men det bjuder jag på.

11427184_434763373369578_591774852042744954_n

 

2020 visningar totalt 1 visningar idag
Facebooktwitterpinterestmail
Facebookrss

Om Jenny Borg

Mamma till två barn, en son och en dotter, som en dag fick ett brutalt uppvaknande av hur sårbart livet kan vara. Sommaren 2014 hände det som jag aldrig trodde skulle hända mig. Min dotter dog i en trafikolycka två månader innan sin 20-årsdag. Sedan den dagen lever jag ett ofrivilligt liv med bara ett barn här på jorden, min son Samir. Mitt andra barn, Isabell, har jag på andra sidan så numera är jag även en änglamamma. Jag är tacksam för att jag får fortsätta vara en del i Zimons liv, Bellas pojkvän. Nu måste jag lära mig leva ett nytt liv, ett liv jag inte själv har valt, ett liv jag inte vill ha. För livet jag själv har skapat finns inte längre. Mina två barn är min stolthet, mitt liv och det mest värdefulla jag har. Mina barn är båda lika mycket älskade men idag får jag visa min kärlek på olika sätt till dom. Ingen skulle behöva överleva sina barn. Denna blogg kommer att handla om min väg tillbaka till livet, ett liv med livskvalitet. Jag vill inte bara överleva, jag vill leva. Om du vill kan nå mig på Jenny@mittofrivilligaliv.se
Det här inlägget postades i Okategoriserade, Resor, Sjukskriven, Trafikolycka, Vi har kraften. Bokmärk permalänken.

2 svar på Pass och kamera hann komma…..

 1. AnnBritt skriver:

  Hoppas att du hinner få delen som saknades till kameran innan du reser iväg.
  Typiskt att alla delar inte var med när du reser på lördag! Hoppas, hoppas att det kommer att ordna sig imorgon.

  <3

  • Jenny Borg skriver:

   Tack, ja det hoppas jag med. Men det går att använda kameran ändå om den inte kommer. Hade varit värre om minneskortet inte hade varit med i paketet 🙂
   Kram <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.