Bella skulle ha fyllt 20 år

Dagen då Bella skulle ha fyllt 20 år, dagen då jag sviker min son och resten av min familj. Jag vill inte leva längre, jag orkar inte med all den smärta och sorg som drabbat oss. Jag har bestämt mig för att resa till Bella. Planeringen börjar men ingen anar något.

Vi träffas vid kyrkoplatsen (vi har även en bilplats, platsen  där trafikolyckan skedde) Sen åker vi alla hem och äter Bellas favorit: kladdkaka. Vi pratar, skrattar, gråter och tittar på foto. Huset är fullt med människor som älskade Bella. Jag tänker på att jag snart ska få träffa Bella igen, hon ska inte längre vara ensam på andra sidan. Ska bli så skönt att få slippa all sorg, ångest och smärta. För det gör jäkligt ont både psykiskt och fysiskt att mista sitt barn.

2760 visningar totalt 1 visningar idag
Facebooktwitterpinterestmail
Facebookrss

Om Jenny Borg

Mamma till två barn, en son och en dotter, som en dag fick ett brutalt uppvaknande av hur sårbart livet kan vara. Sommaren 2014 hände det som jag aldrig trodde skulle hända mig. Min dotter dog i en trafikolycka två månader innan sin 20-årsdag. Sedan den dagen lever jag ett ofrivilligt liv med bara ett barn här på jorden, min son Samir. Mitt andra barn, Isabell, har jag på andra sidan så numera är jag även en änglamamma. Jag är tacksam för att jag får fortsätta vara en del i Zimons liv, Bellas pojkvän. Nu måste jag lära mig leva ett nytt liv, ett liv jag inte själv har valt, ett liv jag inte vill ha. För livet jag själv har skapat finns inte längre. Mina två barn är min stolthet, mitt liv och det mest värdefulla jag har. Mina barn är båda lika mycket älskade men idag får jag visa min kärlek på olika sätt till dom. Ingen skulle behöva överleva sina barn. Denna blogg kommer att handla om min väg tillbaka till livet, ett liv med livskvalitet. Jag vill inte bara överleva, jag vill leva. Om du vill kan nå mig på Jenny@mittofrivilligaliv.se
Det här inlägget postades i Bellas födelsedag. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.