Inte lika kul att svettas i Sverige, läkarbesök och jobbintervju

Natten var fruktansvärd och tillslut somnade jag ute i soffan vid 03 tiden. Såna nätter är aldrig roliga för det är då ångesten får fritt fram i ens kropp. Jag har sedan varit seg idag och funderat på varför jag fick en så dålig natt. Det var nämligen länge sen. Tillslut kom jag på det, imorgon är det exakt 11 månader sedan den jävla trafikolyckan tog min dotter ifrån oss. Inte konstigt att kroppen ger sig till känna.

Ringde vårdcentralen idag angående mina ben, så jag ska snart iväg till läkaren. Hon frågade några frågor som jag ärligt fick säga att de stämmer in på anledningen till min sjukskrivning, är inga nya symtomer. Blir du lätt anfådd? Ja absolut, denna kropp har inte rört sig allt för mycket de senaste 11 månaderna, sen en viktuppgång på ca 28 kilo gör säkert sitt också. Nåja läkaren får kolla på det.

Sökte ett nytt jobb igårkväll. Idag ringde dom. Snabba ryck nu när det är semestertider. Är lite skeptisk med kommer att åka dit imorgon för att se vad det är de vill erbjuda mig, det var nämligen inte den tjänst jag sökt utan en annan. Jag är rätt nöjd med mina resultat av jobbsökningar. Tre intervjuer av cirka 10 sökta jobb och så med de förutsättningar som jag har. Det vill säga att jag rakt och ärligt har uppgett att jag är sjukskriven sen förra sommaren.

Tog fram dammsugaren, skulle jag inte ha gjort. Jag svettade som en gris, så det blev en dusch efter det. Betydligt roligare att svettas av värmen i Kroatien. Tittade på resor dit igen, blev allt sugen på att sticka igen. Inget kul att sitta här hemma och grubbla. Men det finns inga jätte billiga sista minuten resor just nu. Kanske tur det, för min plånbok.

FUCK TRAFIKOLYCKOR!!!!

344315388224Så söta och fina tillsammans

DSC01458

                                            Jag och min älskade tös  för ett par år sedan <3<3<3

2081 visningar totalt 1 visningar idag
Facebooktwitterpinterestmail
Facebookrss

Om Jenny Borg

Mamma till två barn, en son och en dotter, som en dag fick ett brutalt uppvaknande av hur sårbart livet kan vara. Sommaren 2014 hände det som jag aldrig trodde skulle hända mig. Min dotter dog i en trafikolycka två månader innan sin 20-årsdag. Sedan den dagen lever jag ett ofrivilligt liv med bara ett barn här på jorden, min son Samir. Mitt andra barn, Isabell, har jag på andra sidan så numera är jag även en änglamamma. Jag är tacksam för att jag får fortsätta vara en del i Zimons liv, Bellas pojkvän. Nu måste jag lära mig leva ett nytt liv, ett liv jag inte själv har valt, ett liv jag inte vill ha. För livet jag själv har skapat finns inte längre. Mina två barn är min stolthet, mitt liv och det mest värdefulla jag har. Mina barn är båda lika mycket älskade men idag får jag visa min kärlek på olika sätt till dom. Ingen skulle behöva överleva sina barn. Denna blogg kommer att handla om min väg tillbaka till livet, ett liv med livskvalitet. Jag vill inte bara överleva, jag vill leva. Om du vill kan nå mig på Jenny@mittofrivilligaliv.se
Det här inlägget postades i Resor, Sjukskriven, Trafikolycka, Vikt. Bokmärk permalänken.

2 svar på Inte lika kul att svettas i Sverige, läkarbesök och jobbintervju

  1. AnnBritt skriver:

    Vilken underbart vacker dotter du har och så ömt och fint kortet på de två är!
    Kram <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.