Tilda kommer till familjen

Mitt i all sorg och tragedi kommer en ny efterlängtad familjemedlem, min brors söta lilla flicka Tilda. Jag har blivit faster, barnen har äntligen fått en kusin med Roger som pappa. Glädje och sorg blandas. Glädje över den nya familjemedlemmen men sorg för att min dotter skulle ha varit med på förlossningen och hon skulle ha varit gudmor. Som Bella längtade till denna dag, hon hade till och med lovat min bror att sluta röka för att få vara gudmor.Jag är stolt, glad och välsigt tacksam för att Tildas föräldrar gav henne namnet Isabell, för jag vet att Bella skulle ha tyckt om det. Den jävla trafikolyckan har förstört så mycket för så många.

image

 

 

1988 visningar totalt 1 visningar idag
Facebooktwitterpinterestmail
Facebookrss

Om Jenny Borg

Mamma till två barn, en son och en dotter, som en dag fick ett brutalt uppvaknande av hur sårbart livet kan vara. Sommaren 2014 hände det som jag aldrig trodde skulle hända mig. Min dotter dog i en trafikolycka två månader innan sin 20-årsdag. Sedan den dagen lever jag ett ofrivilligt liv med bara ett barn här på jorden, min son Samir. Mitt andra barn, Isabell, har jag på andra sidan så numera är jag även en änglamamma. Jag är tacksam för att jag får fortsätta vara en del i Zimons liv, Bellas pojkvän. Nu måste jag lära mig leva ett nytt liv, ett liv jag inte själv har valt, ett liv jag inte vill ha. För livet jag själv har skapat finns inte längre. Mina två barn är min stolthet, mitt liv och det mest värdefulla jag har. Mina barn är båda lika mycket älskade men idag får jag visa min kärlek på olika sätt till dom. Ingen skulle behöva överleva sina barn. Denna blogg kommer att handla om min väg tillbaka till livet, ett liv med livskvalitet. Jag vill inte bara överleva, jag vill leva. Om du vill kan nå mig på Jenny@mittofrivilligaliv.se
Det här inlägget postades i Familjen, Kärlek, Sorg, Trafikolycka, Vardag. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.