Bellas kärleksförklaring, tårar och årsdagen

Har fortsatt mitt röjande här hemma och är ganska bra på att göra mig av med oväsentliga saker som bara ligger och tar plats. Samir behöver få plats till sina saker här hemma. Jag visste att jag skulle kolla lådorna under sängen och att där finns foto på mina älskade barn. Jag hade en plan för det: Titta inte, bara stuva om. Men fy så ont det gjorde, jag hade glömt att jag hade lite annat också där. Bland annat ett brev och ett kort från Bella. Brevet läste jag och grät och skrattade om vartannat. Min fina älskade Bella ”satt ner foten” skriftligt och protesterade mot att hon inte fick åka till Jägersbo och Tingvalla. Hon skulle inte dricka men kanske röka. Hon avslutade brevet med Mvh Bella! Snacka om att min tös var rak och ärlig. Nu minns jag att jag sparade brevet för att vi en dag skulle kunna läsa det tillsammans och minnas och skratta. Nu blev det inte så, tyvärr.

Canon ny kamera 016

Min fina Bella var så kärleksfull, dessa små kärleksförklaringar är idag väldigt värdefulla för mig. Har även en del på sms, Viber och eventuellt Skyp. Ska ordna så att jag får dom utskrivna en dag, just nu orkar jag inte läsa dom. Tack och lov för IT.

Har suttit en stund i uterummet och sorterat alla mina inköp av smyckesdelar. Väldigt avkopplande faktiskt och har lite som ska vara klart till på fredag till Bella. Vi har påbörjat planeringen för årsdagen, tragiskt att behöva göra det. Men en viktig cermoni för oss som älskar henne. <3<3<3

2823 visningar totalt 2 visningar idag
Facebooktwitterpinterestmail
Facebookrss

Om Jenny Borg

Mamma till två barn, en son och en dotter, som en dag fick ett brutalt uppvaknande av hur sårbart livet kan vara. Sommaren 2014 hände det som jag aldrig trodde skulle hända mig. Min dotter dog i en trafikolycka två månader innan sin 20-årsdag. Sedan den dagen lever jag ett ofrivilligt liv med bara ett barn här på jorden, min son Samir. Mitt andra barn, Isabell, har jag på andra sidan så numera är jag även en änglamamma. Jag är tacksam för att jag får fortsätta vara en del i Zimons liv, Bellas pojkvän. Nu måste jag lära mig leva ett nytt liv, ett liv jag inte själv har valt, ett liv jag inte vill ha. För livet jag själv har skapat finns inte längre. Mina två barn är min stolthet, mitt liv och det mest värdefulla jag har. Mina barn är båda lika mycket älskade men idag får jag visa min kärlek på olika sätt till dom. Ingen skulle behöva överleva sina barn. Denna blogg kommer att handla om min väg tillbaka till livet, ett liv med livskvalitet. Jag vill inte bara överleva, jag vill leva. Om du vill kan nå mig på Jenny@mittofrivilligaliv.se
Det här inlägget postades i Bella, Glädje, Sorg. Bokmärk permalänken.

2 svar på Bellas kärleksförklaring, tårar och årsdagen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.