Huset skakade, internat på måndag

Vilket väder idag och vilken åska. Den måste ha slagit ner någonstans nära där jag bor för hela huset skakade till. Jag gillar åska men idag blev det lite för mycket men som tur är så tog den slut lika snabbt som den kom.

Min bror ringde och jag passade på att informera honom om att jag faktiskt hade tänkt klippa gräset idag. Men jag hade inte koll på vädret, TYVÄRR!! Han tror mig inte. För er som inte vet, han vägrar klippa min gräsmatta igen om jag inte klipper den själv en gång först. Jag tror bestämt att han tycker att jag är riktigt lat. För er som inte vet detta heller, kan jag även berätta att jag brukar klippa den ett par gånger varje säsong men även min bror. För min bror är så snäll och hjälpsam (tror bestämt att jag ska smsa honom att han måste läsa min blogg idag så att han ser hur jag fjäskar för att få gräsmattan klippt).

Jag hade ärligt talat tänkt tvätta också idag och hänga ut tvätten (stortvätt), men jag hade faktiskt missat att det skulle bli dåligt väder. Så det blev bara en maskin men det gör inte mig något. Mindre tvätt att vika ihop när den är torr igen.

Dagen inbjöd till att ligga raklång i soffan och läsa, te och viktväktarchoklad till det och mysfaktorn var på topp.

Två dagar kvar av min sjukskrivning och sen är det jobb som gäller. Fick sms från en ny kollega idag, vilket härligt bemötande. Hon undrade om det är något jag undrar över inför internatet vi ska på till Höllviken på måndag. Blev ett samtal med bland annat lite info om trevligheterna som brukar vara utöver jobbet vi ska göra. Alla andra frågor löser jag längst vägen. Mycket nytt när man byter kommun. Ska bli kul att få möta elever igen, och hjärnan jobbar redan fastän att jag försöker låta bli.

1512322_436001846579064_7325994926290912515_n

Så klokt budskap, precis så är det. Ingen vet hur man hanterar en fruktansvärd sorg förrän man är drabbad. Min sorg är min och jag hanterar den som jag gör. Mitt liv – min sorg, det är jag som ska lära mig leva med detta.

SAMSUNG

SAMSUNG

Min fina älskade tös med sin älskling Zimon. Så fina och goa tillsammans, och saknaden är enorm. Det gör så ont att titta på foton, ändå kan jag inte låta bli. Min fina söta tös, vad jag saknar dig. Hatar detta efterliv, ett liv som jag inte själv har valt. Ett ofrivillig liv som jag inte har bett om. Ett liv som har blivit förstört på så många sätt tack vare ett stopp vid vägkanten.

FUCK TRAFIKOLYCKOR!!!

2278 visningar totalt 1 visningar idag
Facebooktwitterpinterestmail
Facebookrss

Om Jenny Borg

Mamma till två barn, en son och en dotter, som en dag fick ett brutalt uppvaknande av hur sårbart livet kan vara. Sommaren 2014 hände det som jag aldrig trodde skulle hända mig. Min dotter dog i en trafikolycka två månader innan sin 20-årsdag. Sedan den dagen lever jag ett ofrivilligt liv med bara ett barn här på jorden, min son Samir. Mitt andra barn, Isabell, har jag på andra sidan så numera är jag även en änglamamma. Jag är tacksam för att jag får fortsätta vara en del i Zimons liv, Bellas pojkvän. Nu måste jag lära mig leva ett nytt liv, ett liv jag inte själv har valt, ett liv jag inte vill ha. För livet jag själv har skapat finns inte längre. Mina två barn är min stolthet, mitt liv och det mest värdefulla jag har. Mina barn är båda lika mycket älskade men idag får jag visa min kärlek på olika sätt till dom. Ingen skulle behöva överleva sina barn. Denna blogg kommer att handla om min väg tillbaka till livet, ett liv med livskvalitet. Jag vill inte bara överleva, jag vill leva. Om du vill kan nå mig på Jenny@mittofrivilligaliv.se
Det här inlägget postades i Arbete, Bella, ofrivilligt liv, Sjukskriven, Sorg, Vi har kraften. Bokmärk permalänken.

2 svar på Huset skakade, internat på måndag

  1. Karin skriver:

    Det gör ont bara att läsa om din smärta! Kan inte känna din smärta. Kan bara vagt, vagt ana, men långt bortom all rimlig verklighet, hur svårt det skulle vara att mista ett barn. Så älskad och så vacker var och är hon din fina tös! ❤️

    Kram! ❤️❤️❤️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.