Faster Jenny har fullt upp

Idag kom min bror på besök med sin lilla tös Tilda. Jag har ”hotat” honom med ett trumset till tösen (efter ett inlägg på instagram där hon trumar på en söndrig diskmaskin) om han inte klipper min gräsmatta. Han nappade inte på det till en början så jag fick allt klippa en del själv. Halvvägs i klippandet ”hotade” jag honom igen och denna gång gav det effekt. Idag kom han och klippte resten till mig och naturligtvis har ni som läst dessa rader insett att det är kärleksfullt ”hotat” av mig. Men det hjälpte 🙂 Och han tycer faktiskt om att klippa gräsmattan, han har gjort detta förr till mig, tack och lov.

image

Som tack fick han tvätta sin tvätt hos mig. Enligt instruktion från honom la jag allt i samma maskin. Han kommer ALDRIG få ansvara för min tvätt.

imageSen gav vi oss ut i skogen på jakt efter kantareller men hade inte någon större tur. Men Tilda trivdes där ute och det ska börjas i tid. I vår familj älskar vi kantareller. Strumporna långt uppdragna för att fästingar inte ska hitta in under byxorna.

image

Där efter hämtade jag och Tilda reklamen i brevlådan och hon passade på att ta sig en titt i leksakskatalogen och faster får tänka om. Nu är det inte längre aktuellt med ett trumset. Gräsmattan är ju klippt nu.
image

Efter ett par timmar fick faster äntligen tre gosiga kramar, hon lägger sitt huvud på min axel och krafsar med ena handen på min axel. Jag tänkte direkt: Såna här kramar skulle ju Bella också få av lilla Tilda. Bella och Tilda hade haft roligt tillsammans, Bella hade tagit väl hand om henne och antagligen lärt henne en massa bus. Nu kommer det tyvärr aldrig att bli så.

När Roger och Tilda åkt hem körde jag ut till Bellas vägplats och rensade bort vissna blommor. Ska ut där igen imorgon, behövdes mer jord till blomman jag satt i krukan. Min fina älskade tös, det går inte en dag utan att jag tänker på dig. Vad jag än gör, var jag än är, så är du i mina tankar. Så sörjd, så saknad och så älskad. <3 <3 <3

1677 visningar totalt 1 visningar idag
Facebooktwitterpinterestmail
Facebookrss

Om Jenny Borg

Mamma till två barn, en son och en dotter, som en dag fick ett brutalt uppvaknande av hur sårbart livet kan vara. Sommaren 2014 hände det som jag aldrig trodde skulle hända mig. Min dotter dog i en trafikolycka två månader innan sin 20-årsdag. Sedan den dagen lever jag ett ofrivilligt liv med bara ett barn här på jorden, min son Samir. Mitt andra barn, Isabell, har jag på andra sidan så numera är jag även en änglamamma. Jag är tacksam för att jag får fortsätta vara en del i Zimons liv, Bellas pojkvän. Nu måste jag lära mig leva ett nytt liv, ett liv jag inte själv har valt, ett liv jag inte vill ha. För livet jag själv har skapat finns inte längre. Mina två barn är min stolthet, mitt liv och det mest värdefulla jag har. Mina barn är båda lika mycket älskade men idag får jag visa min kärlek på olika sätt till dom. Ingen skulle behöva överleva sina barn. Denna blogg kommer att handla om min väg tillbaka till livet, ett liv med livskvalitet. Jag vill inte bara överleva, jag vill leva. Om du vill kan nå mig på Jenny@mittofrivilligaliv.se
Det här inlägget postades i Bella, Instagram, Kusinerna, Okategoriserade, Sorg, Vägplatsen. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.