Livet är inte rättvist!

Börjar skriva om min sorg både på min och Bellas facebooksidor (Hädanefter är det som står i kursivt kopierat från min dotters facebook, jag har valt att korrigera texterna lite nu när jag börjar blogga). Min älskade tös som lämnade oss alldeles för tidigt. Sorgen och saknaden är enormt stort. Jag älskar dig Bella!

Min älskade tös, idag har vi varit hos dig och tänt upp ännu mer vid ditt namn. Jag saknar dig varenda minut i mitt liv och utan din bror hade jag aldrig orkat med denna sorg och enorma saknad.
Livet är inte rättvist, vi som älskar dig får det hårdaste straffet: livslång saknad och sorg. Jag älskar dig mitt lilla hjärta .

Flera bilder på en plats 29 sept

 

 


Här la jag ett foto med många foto på
Bella.  Min älskade tös, idag har vi varit hos dig och tänt upp
  ännu mer vid ditt namn. Jag saknar dig varenda minut i mitt liv och
  utan din bror hade jag aldrig orkat med denna sorg och enorma
  saknad.
  Livet är inte rättvist, vi som älskar dig får det
  hårdaste straffet: livslång saknad och sorg.
  Jag älskar dig
  mitt lilla hjärta2978 visningar totalt 1 visningar idag
Facebooktwitterpinterestmail
Facebookrss

Om Jenny Borg

Mamma till två barn, en son och en dotter, som en dag fick ett brutalt uppvaknande av hur sårbart livet kan vara. Sommaren 2014 hände det som jag aldrig trodde skulle hända mig. Min dotter dog i en trafikolycka två månader innan sin 20-årsdag. Sedan den dagen lever jag ett ofrivilligt liv med bara ett barn här på jorden, min son Samir. Mitt andra barn, Isabell, har jag på andra sidan så numera är jag även en änglamamma. Jag är tacksam för att jag får fortsätta vara en del i Zimons liv, Bellas pojkvän. Nu måste jag lära mig leva ett nytt liv, ett liv jag inte själv har valt, ett liv jag inte vill ha. För livet jag själv har skapat finns inte längre. Mina två barn är min stolthet, mitt liv och det mest värdefulla jag har. Mina barn är båda lika mycket älskade men idag får jag visa min kärlek på olika sätt till dom. Ingen skulle behöva överleva sina barn. Denna blogg kommer att handla om min väg tillbaka till livet, ett liv med livskvalitet. Jag vill inte bara överleva, jag vill leva. Om du vill kan nå mig på Jenny@mittofrivilligaliv.se
Det här inlägget postades i Facebook, Sorg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.