I morgon fyller Bella år

Dagen före Bellas födelsedag är känslosam. Har varit vid hennes platser och satt blommor och tänt ljus. Har gråtit en del och stoppat i mig både det ena och det andra av onyttigheter. Tröstäter för att dämpa ångesten som river och sliter i kroppen.

Min fina älskade tös det var ju inte så här det skulle bli. Istället för fina paketer får jag nu köpa rosor (som du älskar) och gravljus.

image

image

image

Ännu ett mail från advokaten och jag får frispel på rättsystemet som vanligt. Har bestämt mig för att inte ta itu med det förrän till helgen.

Soffan ikväll och sen sängen så tidigt som möjligt.

2214 visningar totalt 1 visningar idag
Facebooktwitterpinterestmail
Facebookrss

Om Jenny Borg

Mamma till två barn, en son och en dotter, som en dag fick ett brutalt uppvaknande av hur sårbart livet kan vara. Sommaren 2014 hände det som jag aldrig trodde skulle hända mig. Min dotter dog i en trafikolycka två månader innan sin 20-årsdag. Sedan den dagen lever jag ett ofrivilligt liv med bara ett barn här på jorden, min son Samir. Mitt andra barn, Isabell, har jag på andra sidan så numera är jag även en änglamamma. Jag är tacksam för att jag får fortsätta vara en del i Zimons liv, Bellas pojkvän. Nu måste jag lära mig leva ett nytt liv, ett liv jag inte själv har valt, ett liv jag inte vill ha. För livet jag själv har skapat finns inte längre. Mina två barn är min stolthet, mitt liv och det mest värdefulla jag har. Mina barn är båda lika mycket älskade men idag får jag visa min kärlek på olika sätt till dom. Ingen skulle behöva överleva sina barn. Denna blogg kommer att handla om min väg tillbaka till livet, ett liv med livskvalitet. Jag vill inte bara överleva, jag vill leva. Om du vill kan nå mig på Jenny@mittofrivilligaliv.se
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

5 svar på I morgon fyller Bella år

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.