Ny dag, ny vecka!

Igår la jag mig relativt tidigt med värk i hela kroppen, tog en Treo och imorse kändes det bättre. Men det blir treo ikväll igen, skumt. Inte sjuk men inte helt frisk heller känns det som.

Skönt att ha ett arbete att gå till, jag mår bäst när jag är där. Hinner inte tänka på mitt privatliv och jag har fullt upp hela tiden. Sen kör jag hem och det känns som att jag får en rejäl käftsmäll och hela verkligheten kommer ikapp.

Den hårda bistra sanningen kommer alltid ikapp mig. Snart 1 år och 2 månader sedan livet rasade och blev för alltid förstört.
Blev ett liv jag inte vill ha, ett liv som jag hatar över allt annat. Ett ofrivilligt liv som gör att jag måste kämpa dagligen för att se meningen med varför jag ska leva men inte Bella. Tack och lov för min son, han är min styrka mitt allt. Han är den som får mig att kämpa, att jobba för att inte halka ner i det svarta djupet igen. För honom har jag valt livet, för honom ska jag alltid finnas där och överösa med min kärlek. Han är mitt allt och jag älskar honom lika mycket som jag älskar Bella.
För hans skull ska jag skaffa mig ett eget liv så att jag inte kväver honom med all min kärlek. En dag ska jag bli världens bästa farmor till hans barn.
Men nu ska jag lägga mig och låta tårarna rinna för allt det jag har mist………..

1246 visningar totalt 2 visningar idag
Facebooktwitterpinterestmail
Facebookrss

Om Jenny Borg

Mamma till två barn, en son och en dotter, som en dag fick ett brutalt uppvaknande av hur sårbart livet kan vara. Sommaren 2014 hände det som jag aldrig trodde skulle hända mig. Min dotter dog i en trafikolycka två månader innan sin 20-årsdag. Sedan den dagen lever jag ett ofrivilligt liv med bara ett barn här på jorden, min son Samir. Mitt andra barn, Isabell, har jag på andra sidan så numera är jag även en änglamamma. Jag är tacksam för att jag får fortsätta vara en del i Zimons liv, Bellas pojkvän. Nu måste jag lära mig leva ett nytt liv, ett liv jag inte själv har valt, ett liv jag inte vill ha. För livet jag själv har skapat finns inte längre. Mina två barn är min stolthet, mitt liv och det mest värdefulla jag har. Mina barn är båda lika mycket älskade men idag får jag visa min kärlek på olika sätt till dom. Ingen skulle behöva överleva sina barn. Denna blogg kommer att handla om min väg tillbaka till livet, ett liv med livskvalitet. Jag vill inte bara överleva, jag vill leva. Om du vill kan nå mig på Jenny@mittofrivilligaliv.se
Det här inlägget postades i Arbete, Bella, ofrivilligt liv, Okategoriserade, Samir, Sorg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.