Rädda barnen och Fuck trafikolyckor!!!

Idag var det studiedag på arbetet vilket betyder att man arbetar med kontorsuppgifter. Vilken tur att jag inte gör det varje dag, jag får för mycket att tänka på. Att sitta stilla är ingenting för mig.

Ringde och bokade in mig på 1 1/2 timmes massage direkt efter arbetet. Härligt med sådana spontanbokningar, precis vad jag behövde idag. Försökte meditera under tiden men det gick inte alls däremot tänkte jag mycket jobbrelaterat. Snacka om att inte kunna slappna av 🙂 Jag är tacksam för att det är en ganska nätt kvinna med tanke på att hon helt enkelt går på en. Denna gång enbart på benen, förra gången även på ryggen. Då undrade jag i mitt stilla sinne hur mycket klarar egentligen revbenen av?

Som vi alla vet är det väldigt oroligt ute i världen just nu och många människor är på flykt. Var på biblioteket i Sjöbo ikväll och lyssnade på Rädda Barnen. Måste säga att Sjöbo kommun är bra, vi ska arbeta med ett tema om flyktingar i skolan. Tummen upp!!
image

Vill tipsa om filmen ”Den okända vägen”, 4 tonåringar som berättar om sin väg till Sverige. Tar bara ca 20 minuter att se.

image
Dagens lunch på jobbet, tur man inte äter sånt varje dag, i morgan blir det vanlig hederlig skolmat för jag har glömt att förbereda lunchlåda……igen… 🙂

Och så var det dags för dagens tårar, måste stänga Bellas konto, hade inte alla papper innan. Nu har jag dom och det är med tunga steg jag måste ta mig till banken. Fasiken vilket jävla pissliv man har fått. Sen är det en sak kvar med pappas dödsbo. Nu är jag fan i mig trött på döden, svenska rättssystemet, bouppteckningar, begravningar och jävla as som orsakar andra lidande.

Saknar mitt lilla hjärta så full av liv och kärlek. Hur ska livet bli utan henne vid vår sida? Ibland tänker jag att jag vill lura mig själv och låtsas att hon är ute i världen och reser. Att det är därför hon inte är hemma. Att hon en dag kommer hem och så är vi alla lyckliga igen.

FUCK TRAFIKOLYCKOr!!!!!!

1340 visningar totalt 1 visningar idag
Facebooktwitterpinterestmail
Facebookrss

Om Jenny Borg

Mamma till två barn, en son och en dotter, som en dag fick ett brutalt uppvaknande av hur sårbart livet kan vara. Sommaren 2014 hände det som jag aldrig trodde skulle hända mig. Min dotter dog i en trafikolycka två månader innan sin 20-årsdag. Sedan den dagen lever jag ett ofrivilligt liv med bara ett barn här på jorden, min son Samir. Mitt andra barn, Isabell, har jag på andra sidan så numera är jag även en änglamamma. Jag är tacksam för att jag får fortsätta vara en del i Zimons liv, Bellas pojkvän. Nu måste jag lära mig leva ett nytt liv, ett liv jag inte själv har valt, ett liv jag inte vill ha. För livet jag själv har skapat finns inte längre. Mina två barn är min stolthet, mitt liv och det mest värdefulla jag har. Mina barn är båda lika mycket älskade men idag får jag visa min kärlek på olika sätt till dom. Ingen skulle behöva överleva sina barn. Denna blogg kommer att handla om min väg tillbaka till livet, ett liv med livskvalitet. Jag vill inte bara överleva, jag vill leva. Om du vill kan nå mig på Jenny@mittofrivilligaliv.se
Det här inlägget postades i Arbete, Bella, Döden, Trafikolycka. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.