Meditationer, härliga skratt och en underbar låt.

I går var jag iväg med mina vänner på vår nya hobby. Vi har väldigt roligt och det är alltid väldigt intressanta och givande kvällar. Den blir lite som balsam för min själ. I dagens stressiga samhälle är det bra med avslappning och meditationer. Jag är nybörjare men lär mig mer och mer för var gång. Många roliga skratt får vi, och hemläxa varenda gång: vi måste meditera mera mellan gångerna. Så mina vänner här är en som ska börja avsätta tid i kalendern till meditationer. Hör ni hur det låter? Avsätta tid för något som är bra för själen? Nu är det skärpning från min sida som gäller, avslappning och meditationer ska bli en del av min vardag. Sen lite massage på det. Kan väl inte bli bättre? Resultat? Jag hinner inte meditera ikväll, eller?

Bara måste dela med mig av denna härliga låt. Har aldrig varit speciellt förtjust i Tina Turners musik. Men denna gillar jag.

Ljus och kärlek önskar jag alla (förutom aset) inklusive mig själv

Älskade tös, det gör bara mer och mer ont att leva utan dig vid min sida. Smärtan att ha mist dig blir större och större för var dag som går. Hovrätten och julen närmar sig och jag vill bara fly. Fly från allt som gör så ont. Fly från smärtan att inte få ha dig i  vårt liv, att aldrig mer få pussa och krama dig. Aldrig mer höra dig skratta och skämta. Jag till och med saknar att få bli utskälld av dig mitt älskade hjärta. Jag saknar det liv vi hade tillsammans. Tycker inte om det liv vi har fått, du ska ju vara här med oss.

Änglar visst finns dom – du är min fina älskade ängel Bella, jag älskar dig!

1801 visningar totalt 3 visningar idag
Facebooktwitterpinterestmail
Facebookrss

Om Jenny Borg

Mamma till två barn, en son och en dotter, som en dag fick ett brutalt uppvaknande av hur sårbart livet kan vara. Sommaren 2014 hände det som jag aldrig trodde skulle hända mig. Min dotter dog i en trafikolycka två månader innan sin 20-årsdag. Sedan den dagen lever jag ett ofrivilligt liv med bara ett barn här på jorden, min son Samir. Mitt andra barn, Isabell, har jag på andra sidan så numera är jag även en änglamamma. Jag är tacksam för att jag får fortsätta vara en del i Zimons liv, Bellas pojkvän. Nu måste jag lära mig leva ett nytt liv, ett liv jag inte själv har valt, ett liv jag inte vill ha. För livet jag själv har skapat finns inte längre. Mina två barn är min stolthet, mitt liv och det mest värdefulla jag har. Mina barn är båda lika mycket älskade men idag får jag visa min kärlek på olika sätt till dom. Ingen skulle behöva överleva sina barn. Denna blogg kommer att handla om min väg tillbaka till livet, ett liv med livskvalitet. Jag vill inte bara överleva, jag vill leva. Om du vill kan nå mig på Jenny@mittofrivilligaliv.se
Det här inlägget postades i Bella, Hälsa, Healing, Jul, Okategoriserade, Sorg, Vänner, Youtube. Bokmärk permalänken.

7 svar på Meditationer, härliga skratt och en underbar låt.

 1. Ulrika skriver:

  Bra med en ny hobby. Men själv har jag tvekat gällande meditation. Det ska bli spännande att få följa dig för att se hur det påverkar själen. Om det verkligen fungerar. Ja satsa allt du orkar på dig själv. Och nej, tvåsamhet är inte alltid en lösning. Till exempel är min gubbe till salu idag känns det som. Sorg sliter på relationen något enormt ibland. Styrkekram Ulrika

 2. Karin skriver:

  Fina Jenny! Jag vill varna dig och andra för österländsk religion, meditation, yoga, new age, och annat nyandligt. Jag har ibland undrat över om Bella var kristen (som hennes och Samirs pappa är)? Du skriver om henne som din fina ängel och hon var alldeles säkert en helt underbar dotter, men människor är människor och änglar är änglar. Vi människor har en förmåga att kalla våra älskade nära och kära för änglar, både i livet och särskilt efter deras död. Då vi dör blir vi inga änglar, men om vi överlåter oss till Jesus, så kan vi komma hem till Gud och sedan få träffa nära och kära igen i vårt himmelska hem.

  Jag ber för dig och Samir att ni ska få frid! ❤
  Kram! ❤

   • Jenny Borg skriver:

    Tack för länken, jag har läst den men håller inte med. Däremot respekterar jag naturligtvis att det är så här du och kvinnan i texten ser på det andliga samt yoga. En resa i Indien gjorde mig övertygad om Yogans välbefinnande då jag var på ett yogapass där en man i 84-års åldern stod på huvuduet i en yogaställning. Jag tror att det finns plats för oss alla både här och på andra sidan. Kram <3

  • Jenny Borg skriver:

   Hej Karin! Tack för din omtanke och för att du ber för mig och Samir. Barnens pappa är kristen och även hans familjemedlemmar. De ber alla idag för Bella och det är jag väldigt tacksam för. Själv är jag inte kristen och det var heller inte Bella. Jag respekterar din religion och åsikt och jag vet att du respektera min då vi har haft lång mailkontakt om våra olika uppfattningar. För att överleva detta trauma vill jag tänka på min Bella som en fin ängel som vakar över mig och Samir idag. Jag delar inte din tro på Jesus och Gud men vi tänker samma om att vi en dag kommer få träffa våra nära och kära igen. Det är det som ger mig styrkan att orka lite till. En dag möter jag Bella igen men fram till dess ska jag finnas här för Samir som av naturligtvis mår väldigt dåligt över att ha mist sin lillasyster. En dag ska jag förhoppningsvis få bli farmor, mormor kan jag inte längre bli. Och det är en sorg i sig.
   Kram <3

   • Karin skriver:

    Ja Jenny, jag respekterar dig och dina tankar kring detta med tro och ett liv efter detta. Jag har säkert berättat att jag tänkte ungefär likadant innan jag tog emot Jesus i mitt hjärta. Vill bara att du ska få uppleva sann och hållbar frid. Som jag berättat tidigare så är Jesus vägen sanningen och livet. Han är uppstånden och hjälper än i dag. Buddha var en kärleksfull människa, men han är död och kan inte längre göra något för oss. Det gör mig ont att läsa om din smärta och saknad efter en älskad dotter. Vacker som en ängel var hon din Bella och hon var alldeles säkert en kärleksfull dotter, trots att hon ibland skällde på dig. 😉 Så är det ju ofta med mor/dotterrelationer.

    Kram! <3

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.