Bildstrul och återblick på blogginlägg

Bläddrade lite i min blogg och hamnade på sidan där jag hade skrivit:

”I natt jag drömde något som ja aldrig drömt förut, jag drömde du var här med mig och allt elände var slut” (Melodi: Inatt jag drömde….. Hep Stars)

”Denna låt kom till mig precis när jag skulle börja skriva här på bloggen om min dröm inatt. Jag hade en dröm där Bella var med. Vaknade och kände mig lugn i själen men kunde inte minnas annat än att Bella varit med mig i min dröm”.

Ibland går jag tillbaka och läser olika inlägg här i min blogg. Den är mitt sätt att bearbeta min sorg. Det är mina tankar och känslor jag delar med mig av. Jag pratar inte mycket om själva sorgen längre när jag umgås med mina vänner. Jag pratar hellre om minnen och sånt som får mig att le idag. Sedan pratar jag naturligvis om allt annat i vardagen också. Min älskade tös är med mig i mina tankar varje dag, i stort sett hela tiden på ett eller annat sätt. Naturligtvis så har jag även Samir i mina tankar, min fina älskade påg.

I sista minuten fick jag veta att jag inte kunde komma på bloggevanemanget då jag inte var registrerad i deras register. Nåja vad är ett bloggevenemang jämfört med att sitta i pyjamas i soffan med en god kopp te?  🙂 Min blogg kvalar inte in på deras register heller kunde jag läsa mig till på deras hemsida. Jag har inte tusentals unika läsare (ett blogg- språk) men alla ni läsare är unika för mig även om det inte rör sig om tusentals.

Det var till Oil&Vinager i Malmö jag hade sett fram emot att få komma till i kväll. Men det är inte kört, jag har varit där förr och jag kommer att åka dit igen. Kan verkligen rekommendera affären om man vill ha det där lilla extra. Fina saker att ge bort i stället för blommor.

Tänkte jag skulle bjuda på lite fina foto idag från min kamera. Gjorde allt rätt när jag förde över bilderna till datorn samtidigt som jag tömde kameran. Resultat?? Jag kan inte hitta dom på datorn, som jag har letat. Suck, det var fina bilder som jag verkligen ville spara. Nåja, jag lämnar datorn hos farsan och hoppas att han hittar den där mappen som jag vill ha det till att jag har skapat. Lägger in lite foto från min mobil istället.

image

Min älskade tös älskade att rida, tack och lov att jag kunde ge henne den möjligheten. Fotot har jag fått skickat till mig nu efter att Bella inte längre är med oss. Mitt mammahjärta blev så glad över det. Min fina älskade tös som jag saknar så fruktansvärt mycket. Min fina Bella som älskade att spexa framför kameror.

image

Detta fina foto hittade jag på facebook, bara kändes så rätt att lägga ut här under fotot på Bella <3

image

Foto taget av mig själv 🙂 Sedan jag köpte mig en kamera har intresset för att fotografera växt, dock är detta foto taget med min mobil.

Ljus och kärlek <3

1131 visningar totalt 2 visningar idag
Facebooktwitterpinterestmail
Facebookrss

Om Jenny Borg

Mamma till två barn, en son och en dotter, som en dag fick ett brutalt uppvaknande av hur sårbart livet kan vara. Sommaren 2014 hände det som jag aldrig trodde skulle hända mig. Min dotter dog i en trafikolycka två månader innan sin 20-årsdag. Sedan den dagen lever jag ett ofrivilligt liv med bara ett barn här på jorden, min son Samir. Mitt andra barn, Isabell, har jag på andra sidan så numera är jag även en änglamamma. Jag är tacksam för att jag får fortsätta vara en del i Zimons liv, Bellas pojkvän. Nu måste jag lära mig leva ett nytt liv, ett liv jag inte själv har valt, ett liv jag inte vill ha. För livet jag själv har skapat finns inte längre. Mina två barn är min stolthet, mitt liv och det mest värdefulla jag har. Mina barn är båda lika mycket älskade men idag får jag visa min kärlek på olika sätt till dom. Ingen skulle behöva överleva sina barn. Denna blogg kommer att handla om min väg tillbaka till livet, ett liv med livskvalitet. Jag vill inte bara överleva, jag vill leva. Om du vill kan nå mig på Jenny@mittofrivilligaliv.se
Det här inlägget postades i Bella, Okategoriserade, Samir, Sorg. Bokmärk permalänken.

2 svar på Bildstrul och återblick på blogginlägg

 1. Maria Romero skriver:

  Igår hade jag en sån intensiv meditationstund! Vid läggdags så bestämde jag mig att skicka fina minnen till min dotter Elvira som är på andra sidan. Då ploppade det upp minnen som jag inte visste fanns under en halvtimme så skickade jag fina familjebilder och upplevelser som vi har haft under vår tid tillsammans, det blev fint.
  Hon ska inte heller glömma oss minsann 🙂

  • Jenny Borg skriver:

   Tack för att du delar med dig av din fina stund. Dom finns med oss än idag fast på ett annat sätt <3
   Jag pratar dagligen med min dotter och jag säger alltid god natt tll hennes foto innan jag går in i sovrummet och lägger mig.
   En dag ska jag ha foto inne i sovrummet också men jag har inte haft kraft nog att ordna det än. Det gör så fruktansvärt ont att titta bland fotona.
   Kram <3

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.