Flydde, så nu sover jag borta

Som jag skrev innan vaknade jag med en känsla av att vilja fly. Så flydde gjorde jag och hamnade i Malmö och ska nu sova hos min bror.

Började med en liten shoppingrunda, hem till mormor och sen vidare till moster. Nu ligger jag i brorsans soffa och bara är. Vill inte vara hemma.

image image image image

Inga upplyftande inköp precis, hade hellre köpt något annat till min älskade tös ?

Blev ett par stövlar till jobbet också, så fötterna är varma och goa när jag är ute. En fika på Expressohouse blev det också.

Natti natti, här ska det snart sovas. En liten Tilda kommer antagligen väcka mig både inatt och imorgon ?

 

 

1315 visningar totalt 2 visningar idag
Facebooktwitterpinterestmail
Facebookrss

Om Jenny Borg

Mamma till två barn, en son och en dotter, som en dag fick ett brutalt uppvaknande av hur sårbart livet kan vara. Sommaren 2014 hände det som jag aldrig trodde skulle hända mig. Min dotter dog i en trafikolycka två månader innan sin 20-årsdag. Sedan den dagen lever jag ett ofrivilligt liv med bara ett barn här på jorden, min son Samir. Mitt andra barn, Isabell, har jag på andra sidan så numera är jag även en änglamamma. Jag är tacksam för att jag får fortsätta vara en del i Zimons liv, Bellas pojkvän. Nu måste jag lära mig leva ett nytt liv, ett liv jag inte själv har valt, ett liv jag inte vill ha. För livet jag själv har skapat finns inte längre. Mina två barn är min stolthet, mitt liv och det mest värdefulla jag har. Mina barn är båda lika mycket älskade men idag får jag visa min kärlek på olika sätt till dom. Ingen skulle behöva överleva sina barn. Denna blogg kommer att handla om min väg tillbaka till livet, ett liv med livskvalitet. Jag vill inte bara överleva, jag vill leva. Om du vill kan nå mig på Jenny@mittofrivilligaliv.se
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.