God morgon från Malmö

Vaknat i brorsans soffa men inte direkt utvilad. Lilla Tilda sover inte tyst hela natten och vaknar tidigt. Inget jag är van vid precis ??

Sen är det ju ett hyreshus också med allt vad det innebär med ljud.

Bjöds på en delikat frukost och te ingick faktiskt också. Men treon var nog den jag uppskattade mest ?

image

Ligger i soffan och väntar på att Triangeln ska öppna så att jag kan gå in och köpa mitt favoritte innan jag kör hem. Frukost på Expressohouse får det också bli, en nyttig sådan såklart eftersom att jag faktiskt vill komma vidare mot min målvikt. Sedan ska jag handla hem frukt och grönsaker också, mycket bättre priser här i Malmö.

Ha en fin dag alla ni som läser min blogg. Ni ska veta att jag uppskattar det och det hjälper mig i min sorgebearbetning. Tack alla ni som tar er tid att kommentera ???

1324 visningar totalt 1 visningar idag
Facebooktwitterpinterestmail
Facebookrss

Om Jenny Borg

Mamma till två barn, en son och en dotter, som en dag fick ett brutalt uppvaknande av hur sårbart livet kan vara. Sommaren 2014 hände det som jag aldrig trodde skulle hända mig. Min dotter dog i en trafikolycka två månader innan sin 20-årsdag. Sedan den dagen lever jag ett ofrivilligt liv med bara ett barn här på jorden, min son Samir. Mitt andra barn, Isabell, har jag på andra sidan så numera är jag även en änglamamma. Jag är tacksam för att jag får fortsätta vara en del i Zimons liv, Bellas pojkvän. Nu måste jag lära mig leva ett nytt liv, ett liv jag inte själv har valt, ett liv jag inte vill ha. För livet jag själv har skapat finns inte längre. Mina två barn är min stolthet, mitt liv och det mest värdefulla jag har. Mina barn är båda lika mycket älskade men idag får jag visa min kärlek på olika sätt till dom. Ingen skulle behöva överleva sina barn. Denna blogg kommer att handla om min väg tillbaka till livet, ett liv med livskvalitet. Jag vill inte bara överleva, jag vill leva. Om du vill kan nå mig på Jenny@mittofrivilligaliv.se
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.