Städning, katt, vikt och en enorm saknad

Väl hemma igen efter en natt i Malmö kom tröttheten över mig och jag fick sova ett par timmar i soffan. Väl vaken och utvilad fick jag lite energi för att röja här hemma. Det blev fokus på uterummet. Det bordet är tänkt att ha som arbetsbord så att jag slutar att ha kontoret i soffan. Behöver ha ordning och reda för att inte bli stressad här hemma. Sen vill jag ju naturligtvis inte att fönsterputsaren ska titta in och se vilken oreda här är. För även om han inte bryr sig och inte vill titta så är det ju verkligen omöjligt att missa det om man putsar fönsterna.

image

Jag är medveten om att bilden ligger ner. Suck, hade jag tänkt mig för hade jag loggat in via Google Chrom för då kan jag vända bilden via redigering.

Varit hos Bella på båda ställena och fixat och donat. Nu är där ljust och fint igen. Nya lyktan ska på plats inför helgen. SEn ska ytterliggare en köpas, vill ha en där jag kan tända ljus var gång jag kommer dit. Den andra är ledljus så att det alltid är tänt där när det är mörkt. Min Bella ska ha ljus runt sig, hon gillade inte mörkret.

Idag hade vi en diskussion här hemma:

  • Vill du ha nudlar till maten?
  • Jag vet inte, vad finns det?
  • Bara nudlar om du inte vill laga något själv.
  • Det blir bra med nudlar.

Efter det fortsatte diskussionen om veckan som kommer, jag ska inte var hemma så mycket. Informerar om att det alltså inte blir någon lagad mat från mig. Får till svar att det är lugnt. Ett svar som kommer mitt i en dataspel, så jag tror inte att han inser vad det egentligen innebär när mamsens hotell för tillfälligt inte serverar middagar. 🙂

Men du mamsen: skulle det inte vara gott med en kopp te? Har vi inga kakor hemma?

Amen halllåååå min älskade son, jag ska gå ner i vikt så nä, vi har inga kakor hemma. Och köper du hem några så ser du till att gömma dom väl i ditt rum.

Då är han snäll och passar på att påminna mig om de 500 kronor han ska få i slutet av januari med glimten i ögat. Hahaha….. Min son är för härlig, vilken tur att jag har honom.

Det blir två besök på VSFB denna veckan. Ett för att träffas, fika och snacka och sen ett för att träffas och göra fina gravdekorationer till våra älskade barn. Förra året tyckte jag det var bisarrt och ville inte var med. Men i år vill jag göra en egen till min älskade tös <3

Har en envis katt som kommer på besök emellanåt, idag gick den in i huset som om den bodde här. Ser välnärd ut men saknar halsband och är väldigt tam och kelen. Får väl hålla lite koll så att den fortsätter att må bra. Tycker man ska ha halsband på sina katter.

image

Min fina älskade tös du är enormt sörjd och saknad. Livet utan dig är tomt och jobbigt, du fattas oss. Livet har varit onödigt hårt mot oss. Älskar dig mitt fina hjärta.

 

 

1717 visningar totalt 1 visningar idag
Facebooktwitterpinterestmail
Facebookrss

Om Jenny Borg

Mamma till två barn, en son och en dotter, som en dag fick ett brutalt uppvaknande av hur sårbart livet kan vara. Sommaren 2014 hände det som jag aldrig trodde skulle hända mig. Min dotter dog i en trafikolycka två månader innan sin 20-årsdag. Sedan den dagen lever jag ett ofrivilligt liv med bara ett barn här på jorden, min son Samir. Mitt andra barn, Isabell, har jag på andra sidan så numera är jag även en änglamamma. Jag är tacksam för att jag får fortsätta vara en del i Zimons liv, Bellas pojkvän. Nu måste jag lära mig leva ett nytt liv, ett liv jag inte själv har valt, ett liv jag inte vill ha. För livet jag själv har skapat finns inte längre. Mina två barn är min stolthet, mitt liv och det mest värdefulla jag har. Mina barn är båda lika mycket älskade men idag får jag visa min kärlek på olika sätt till dom. Ingen skulle behöva överleva sina barn. Denna blogg kommer att handla om min väg tillbaka till livet, ett liv med livskvalitet. Jag vill inte bara överleva, jag vill leva. Om du vill kan nå mig på Jenny@mittofrivilligaliv.se
Det här inlägget postades i Bella, Högtider, Kyrkogården, Samir, Vägplatsen, Vikt. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.