Febrig och nerbäddad i sängen hela dagen

Vaknade rent svettig och med en bultande huvudvärk. Ångest tänkte jag och steg upp, insåg att det nog var feber istället. Nytt försök upp , ta en treo och in på toaletten och blev svimfärdig. In i sängen igen och insåg att det blir till att stanna där. Sov fram till 14 tiden då jag måste smsa jobb och erkänna att febern finns kvar. Ytterliggare treo och avkoppling i soffan. Febern har stigit igen så det blir till att sova igen.

Orkar inte blogga mer idag, behöver vila både kropp och själ.

786 visningar totalt 2 visningar idag
Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail
Facebookrss

Om Jenny Borg

Mamma till två barn, en son och en dotter, som en dag fick ett brutalt uppvaknande av hur sårbart livet kan vara. Sommaren 2014 hände det som jag aldrig trodde skulle hända mig. Min dotter dog i en trafikolycka två månader innan sin 20-årsdag. Sedan den dagen lever jag ett ofrivilligt liv med bara ett barn här på jorden, min son Samir. Mitt andra barn, Isabell, har jag på andra sidan så numera är jag även en änglamamma. Jag är tacksam för att jag får fortsätta vara en del i Zimons liv, Bellas pojkvän. Nu måste jag lära mig leva ett nytt liv, ett liv jag inte själv har valt, ett liv jag inte vill ha. För livet jag själv har skapat finns inte längre. Mina två barn är min stolthet, mitt liv och det mest värdefulla jag har. Mina barn är båda lika mycket älskade men idag får jag visa min kärlek på olika sätt till dom. Ingen skulle behöva överleva sina barn. Denna blogg kommer att handla om min väg tillbaka till livet, ett liv med livskvalitet. Jag vill inte bara överleva, jag vill leva. Om du vill kan nå mig på Jenny@mittofrivilligaliv.se
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Febrig och nerbäddad i sängen hela dagen

  1. Ulrika Rydström skriver:

    Jag skickar en kryapådig kram och en styrkekram. Du kanske inte orkar åka till VSFB på tisdag när förkylningen slagit till. Vi saknade dig på minnesgudtjänsten i söndags. Den dagen tog hårt på mig och Thomas.

    Kram Ulrika

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.