Grinchen reser till Teneriffa………

Så har jag efter mycket funderande, samtal med sonen och terapeuten bestämt mig för att resa bort över julen. Så jag har helt enkelt bokat en vecka till Teneriffa och åker den 20/12. Valde ett charterbolag då det faktiskt är första gången som jag reser själv men det hade antagligen blivit billigare att resa reguljärt. Men jag orkar inte hålla på och leta så jag har köpt ett färdigt paket inklusive transfer till och från hotellet.

Katastroftänk igångsatt så jag har kollat upp hur jag kommer hem om jag måste. Valde en vecka för att det klarade jag i somras när jag var i Kroatien. Funderade på Thailand då jag egentligen behöver massage till min ömma kropp men är inte redo än att åka från Samir så långt och så länge. Har försökt övertala honom att följa med, har till och med försökt muta honom. Det skulle inte kosta honom en spänn att följa med.  Men se det hjälpte inte, ett tag tyckte han lite fint att det var ”ett jäkla tjatande”. Men hallåååå, han är faktiskt min son och ”bara” 24 år, inte är det väl för mycket begärt att han följer med mamsen?? Har frågat Zimon lite fint också men det blev bottennapp där med. Jag säger då det, dessa pågar….<3

image image

Så medan andra snackar jul och julklappar, tänker jag solkräm, bikini, tidningar mm……

Ska ta med mig min ipaden  och så min nya kamera. Så kan jag lyssna på musik, kanske prova yoga, fotografera lite fin omgivning. Jag ska bara ta dagarna som de kommer.

Med en gång känns livet lite enklare, jag ser fram emot lite sol och avkoppling. Bella följer med mig i mitt hjärta, för alltid en del av mig. Tack alla ni som vågar prata och fråga om henne. Det gör mig gott……<3<3<3

 

Imorgon kl 11 släpps domen, sen mejlas den till mig så fort advokaten kan. Men jag har bestämt mig för att inte öppna mejlet förrän jag kommer hem efter jobbet. Sen ska jag sätta mig i soffan med en kopp te och läsa vad de har kommit fram till.

 

 

1668 visningar totalt 3 visningar idag
Facebooktwitterpinterestmail
Facebookrss

Om Jenny Borg

Mamma till två barn, en son och en dotter, som en dag fick ett brutalt uppvaknande av hur sårbart livet kan vara. Sommaren 2014 hände det som jag aldrig trodde skulle hända mig. Min dotter dog i en trafikolycka två månader innan sin 20-årsdag. Sedan den dagen lever jag ett ofrivilligt liv med bara ett barn här på jorden, min son Samir. Mitt andra barn, Isabell, har jag på andra sidan så numera är jag även en änglamamma. Jag är tacksam för att jag får fortsätta vara en del i Zimons liv, Bellas pojkvän. Nu måste jag lära mig leva ett nytt liv, ett liv jag inte själv har valt, ett liv jag inte vill ha. För livet jag själv har skapat finns inte längre. Mina två barn är min stolthet, mitt liv och det mest värdefulla jag har. Mina barn är båda lika mycket älskade men idag får jag visa min kärlek på olika sätt till dom. Ingen skulle behöva överleva sina barn. Denna blogg kommer att handla om min väg tillbaka till livet, ett liv med livskvalitet. Jag vill inte bara överleva, jag vill leva. Om du vill kan nå mig på Jenny@mittofrivilligaliv.se
Det här inlägget postades i Högtider, Jul, Julafton, Resor, Samir. Bokmärk permalänken.

5 svar på Grinchen reser till Teneriffa………

 1. Ulrika Rydström skriver:

  Hej Jenny. Imorgon kommer mina tankar vara med dig och Bella. Det är så hårt och grymt det här. Måtte allt få ett bra slut. Det låter som du har planerat en bra jul. Hade jag inte haft min lilla mormor på 92 år så hade vi banne mig rest iväg eller låst in oss hemma och bara gjort precis vad vi ville. Men jag laddar med lussebullar och på söndag kommer jag!!! Kram på dig och Samir!

 2. Annika skriver:

  Goa Jenny,
  Du skriver med glimten i ögat. Jag småler och skrattar. Mitt i allt det hemska som hänt blir jag ändå varm inombords av hur du lyckas hitta solstrålarna som skiner upp. Tycker gott att nån av pojkarna skulle följt med. Tänk att få sol och värme, lata dagar och framför allt full umgängesrätt med dig ??.
  Önskar dig en fantastiskt härlig avkopplande resa och ser fram emot bilder i tagna ur diverse olika yogapositioner.
  Kram ❤️
  Annika

  • Jenny Borg skriver:

   Hej Annika! Tack för att du kommenterade i min blogg. Vad gör man när sonen tjänar egna pengar och inte lockas av mamsens erbjudande? 🙂
   Jag letar livlinor för att orka ytterligger lite till, sen lite till osv. Tror jag håller mig till foto tagna i upprätt ställning men hoppas att jag äntligen kommer igång med att prova yoga, om än på ett hotellrum 🙂
   Kram <3

 3. Ulla Wennerström skriver:

  Är nog inte helt fel, att resa bort över jul!!!
  Blir lite less på dessa ständiga frågor den här tiden…. ”Har du fått jul än”…??
  Neej, jag har inte ”fått” jul, jag tycker inte så mycket om julen nu i mitt ”nya liv…”
  Skulle mycket väl kunna jobba hela julen, men för resten av familjens skull har jag sökt semester…

  Kramar??

  • Jenny Borg skriver:

   Ja du, alla dessa frågor och förväntningar som andra har på en. Julen blir sig aldrig mer lik och det är också något man ska lära sig att acceptera. En jul hädanefter där det saknas en viktig person, en älskad dotter och syster.
   Kram <3

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.