Brev, krasch och en massa tabletter

I går kväll var det dagen efter att domen kommit och i brevlådan låg ett kuvert med vad som händer nu. Om man nu trodde att man som brottsoffer får samhällets hjälp fullt ut kan vi ännu en gång konstatera att så är det inte. Jag måste själv vara AKTIV…… vilket jävla skitsystem, sätt aset i fängelse istället. Det är kanske så att det till och med kostar mig pengar att få hjälp av Kronofogden kan man läsa. Jag blir inte ett jävla dugg förvånad. image

Efter jobbet i går var det dags att besiktiga bilen och det var första gången med mig som ägare. Alltid lika nervöst, men det var bara två glödlampor som måste åtgärdas, lite slarvigt av mig att inte ha kollat upp det innan besiktningen.

image

Vid läggdags kom sorgen över mig och jag grät, pratade och skrek ut min ångest till Bella. Saknaden rev och slet i min kropp. Vakande idag vid lunchtid helt slut med huvudvärk och nästäppa. Inte helt kry från min förkylning heller. Innan en väldigt sen frukost intogs dagens dos:

image

En treo, nässpray, 1 antidepressiv, 1 ångest dämpande, 1 B12 och 1 magensium. Så ser livet ut efter sommaren 2014, kroppen är helt dränerad på energi och ork. Numera brukar jag klara mig på denna dos (+ sömntabletter), den har varit betydligt högre.

Livet efter att ha förlorat ett barn, den är ingen höjdare. Känns som att jag har dragit världens nitlott, nu fattas bara att jag ska leva tills jag blir 100 år. SUCK!! Kan inte se att det skulle vara speciellt givande att leva 56 år till utan min älskade tös.

Jag har min älskade son och jag gör så gott jag kan för att han även fortsättningsvis ska veta att han är älskad och väldigt värdefull för mig. Han är mitt allt och jag har fruktansvärt dåligt samvete för vad jag har utsatt honom för. Men som tur är kan vi prata om denna tragedi och han vet att jag älskar honom lika mycket som Bella.

Jul, jul…..pissiga jul……tra la la lala……

1059 visningar totalt 1 visningar idag
Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail
Facebookrss

Om Jenny Borg

Mamma till två barn, en son och en dotter, som en dag fick ett brutalt uppvaknande av hur sårbart livet kan vara. Sommaren 2014 hände det som jag aldrig trodde skulle hända mig. Min dotter dog i en trafikolycka två månader innan sin 20-årsdag. Sedan den dagen lever jag ett ofrivilligt liv med bara ett barn här på jorden, min son Samir. Mitt andra barn, Isabell, har jag på andra sidan så numera är jag även en änglamamma. Jag är tacksam för att jag får fortsätta vara en del i Zimons liv, Bellas pojkvän. Nu måste jag lära mig leva ett nytt liv, ett liv jag inte själv har valt, ett liv jag inte vill ha. För livet jag själv har skapat finns inte längre. Mina två barn är min stolthet, mitt liv och det mest värdefulla jag har. Mina barn är båda lika mycket älskade men idag får jag visa min kärlek på olika sätt till dom. Ingen skulle behöva överleva sina barn. Denna blogg kommer att handla om min väg tillbaka till livet, ett liv med livskvalitet. Jag vill inte bara överleva, jag vill leva. Om du vill kan nå mig på Jenny@mittofrivilligaliv.se
Det här inlägget postades i ofrivilligt liv, Sorg. Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till Brev, krasch och en massa tabletter

 1. Ulrika skriver:

  Ohh Jenny. Nu hade vi behövt lussebullarna och samtal. Vilket skitsystem! Hur i h- e tänkte dom nu? Vilken skitmaginfluensa som förstör vårt möte vi skulle ha! Nu vill jag ge dig en jättekram. Så fort jag blir bättre……. Krya på dig så gott det går. Kram!

  • Jenny Borg skriver:

   Vi tar fikan när du mår bättre fina Ulrika.
   Jag lånar gärna boken när du har läst klart den. Sorgen blir bara tyngre och tyngre och jag greppar minsta lilla halmstrå för att orka vidare.
   Kram <3

 2. Ulrika skriver:

  Glömde säga att jag läser ” Silent grief” av Clara Hinton. En verkligen bra bok om att förlora ett barn, om smärtan, sorgen och saknaden. Du får gärna låna min bok när jag är klar. Kram Ulrika

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.