Snart reser jag……

Ligger i brorsans soffa och tittar på tv. Taxi är beställt till kl 04.30, vill vara ute i god tid. Får vila på flygplatsen innan planet lyfter kl 08.00. Tack mamsen för att du är så snäll och betalar taxin, för vilket pris, min plånbok hade fått en chock 🙂 700 kronor kostar det men lilla mamsen vill inte att jag ska gå ensam så tidigt på morgonen. På hemvägen blir det tåg 🙂

Släkten har varit samlad idag för ett litet julfirande. Det gjorde ont, alla var där förutom min älskade tös ??

Julen är inte längre en högtid med bara glädje för oss. Vi kommer alltid att sakna våran Bella. På julafton ska Samir se till så att det är tänt på kyrkoplatsen. Men jag vill inte att han stannar på vägplatsen, vill inte förlora honom också.

image

Saknas en kusin ?? Min fina älskade son, det gör så ont i mitt hjärta att han måste leva sitt liv utan sin syster. Idag tänkte han på Bella när vi hade julklappsspelet, så hon kommer få en liten tomte som lyser i olika färger på sin plats. Jävla trafikolycka som har förstört våra liv.

 

1449 visningar totalt 1 visningar idag
Facebooktwitterpinterestmail
Facebookrss

Om Jenny Borg

Mamma till två barn, en son och en dotter, som en dag fick ett brutalt uppvaknande av hur sårbart livet kan vara. Sommaren 2014 hände det som jag aldrig trodde skulle hända mig. Min dotter dog i en trafikolycka två månader innan sin 20-årsdag. Sedan den dagen lever jag ett ofrivilligt liv med bara ett barn här på jorden, min son Samir. Mitt andra barn, Isabell, har jag på andra sidan så numera är jag även en änglamamma. Jag är tacksam för att jag får fortsätta vara en del i Zimons liv, Bellas pojkvän. Nu måste jag lära mig leva ett nytt liv, ett liv jag inte själv har valt, ett liv jag inte vill ha. För livet jag själv har skapat finns inte längre. Mina två barn är min stolthet, mitt liv och det mest värdefulla jag har. Mina barn är båda lika mycket älskade men idag får jag visa min kärlek på olika sätt till dom. Ingen skulle behöva överleva sina barn. Denna blogg kommer att handla om min väg tillbaka till livet, ett liv med livskvalitet. Jag vill inte bara överleva, jag vill leva. Om du vill kan nå mig på Jenny@mittofrivilligaliv.se
Det här inlägget postades i Bella, Familjen, Högtider, Jul, Kusinerna, Kyrkogården, Resor, Samir, Sorg, Trafikolycka. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.