Blev inte som planerat, fick för mig att rören i badrummet gått i sönder mitt i natten

Att jag aldrig lär mig, det blir inte alltid som jag har planerat. Det blev en lång sovmorgon och en chock av all snö som dykt upp. Sonen kom hem från Stockholm väldigt tidig i morse, skönt att han är hemma igen nu när det är som det är på vägarna.

Satt uppe halva natten och fixade och donade med min Pinterestsida som jag har för jobbets skull. Titta gärna in på den Här. Lite stolt är jag allt för att jag blivit så duktig på det här med internet och moderniteter. Så smidigt, nu ska jag bara hitta min blogg som jag startat för jobbets skull och börja använda den med. Så har man en massa kreativt material lättillgängligt och intressanta bloggar så klart. Jobbhjärnan är i gång och har massor av tankar och idéer, ska bli kul att komma igång igen.

Fy fasiken vad kallt det var när jag körde hem i kväll, -9 grader, brrrrrrr…… Nu sitter jag i soffan och tänker inte gå ut förrän jag verkligen måste 🙂 Mat har jag hemma så jag borde kunna stanna hemma och bara mysa imorgon i alla fall. Under fleecefilten, en bra bok och en kopp te…… 🙂 Det ser jag fram emot, hoppas att det blir så 🙂

I natt hade jag en hemsk toalettupplevelse, när jag spolade hördes ett högt ihåligt ljud från duschbrunnen. Tänkte direkt att fan nu har det gått hål i rören och allt vatten går rakt ner i grunden, toa, vasken, duschen och tvättmaskinens vatten. Jag har ingen lucka så att man kommer in under grunden. Såg framför mig allt jobb som skulle komma nu och jag kände mig frustrerad. Har rätt livlig fantasi och på natten är den nog ännu livligare verkar det som. La ut ett rop på Facebook under dagen, fick tipset att ösa med vatten. Så jag satt igång en tvättmaskin, spolade 511 gånger, använde propplösande i vasken på toan och i köket. Faktiskt verkar det som att det har löst sig och min livliga hjärna har åter fått vila lite från livlig fantasi.

Sänder en värmande kram till er alla där ute, kan behövas nu när det är svinkallt där ute.

På tal om svinkallt, jag samlar fortfarande in jackor, mössor, vantar, termobyxor, sovsäckar och täcken med mera till hemlösa oavsett etnicitet. Dock har jag insett att jag inte hinner med att köra runt och hämta upp utan man får leverera hem till mig om man har något att dela med sig av. Barnkläder mottages fortfarande till ”Barn till ensamma mammor” i Malmö. De har klädbytardag varje månad.

1422 visningar totalt 3 visningar idag
Facebooktwitterpinterestmail
Facebookrss

Om Jenny Borg

Mamma till två barn, en son och en dotter, som en dag fick ett brutalt uppvaknande av hur sårbart livet kan vara. Sommaren 2014 hände det som jag aldrig trodde skulle hända mig. Min dotter dog i en trafikolycka två månader innan sin 20-årsdag. Sedan den dagen lever jag ett ofrivilligt liv med bara ett barn här på jorden, min son Samir. Mitt andra barn, Isabell, har jag på andra sidan så numera är jag även en änglamamma. Jag är tacksam för att jag får fortsätta vara en del i Zimons liv, Bellas pojkvän. Nu måste jag lära mig leva ett nytt liv, ett liv jag inte själv har valt, ett liv jag inte vill ha. För livet jag själv har skapat finns inte längre. Mina två barn är min stolthet, mitt liv och det mest värdefulla jag har. Mina barn är båda lika mycket älskade men idag får jag visa min kärlek på olika sätt till dom. Ingen skulle behöva överleva sina barn. Denna blogg kommer att handla om min väg tillbaka till livet, ett liv med livskvalitet. Jag vill inte bara överleva, jag vill leva. Om du vill kan nå mig på Jenny@mittofrivilligaliv.se
Det här inlägget postades i Barn till ensamma mammor, Bloggar, Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.