En härlig dag med massor av energi

Brorsan ringde och väckte mig, han ville återigen komma ut och hjälpa mig att städa. Jag fastnar lätt i det där att jag inte vet var jag ska börja och så blir inget gjort. Eller så flyttar jag runt på sakerna. Som vanligt blev det som så att jag städade och han underhöll Tilda. Men Tilda, hon hjälpte faster att röja 🙂 Nästa gång kanske hon hjälper sin kusin Samir för han kan behöva öva på att städa. Tilda har en pedant till pappa så hon är van vid det här med städning. Hahaha….. <3
image

image

Efter ett tag blev vi hungriga så då fixade vi lite lunch innan vi gick ut och lekte en stund i snön.

image

Tror att Tilda tycker att faster ska köpa hem en ordentlig tallrik till henne så att hon slipper äta från Samirs matlåda 🙂

Det blev inte klart med städningen men jag fick en hel del gjort, tack brorsan. Nu tar jag en paus med en kopp te sen ska jag beställa hem lite smyckesdelar så att jag kan ta itu med min nya hobby att göra smycken. Har beställt en del tidigare men behöver lite till för att komma igång. Man ska ha hobby…tra la la la laaaa……

Härlig känsla att ha haft en bra helg, förra var ju mindre bra.

1927 visningar totalt 1 visningar idag
Facebooktwitterpinterestmail
Facebookrss

Om Jenny Borg

Mamma till två barn, en son och en dotter, som en dag fick ett brutalt uppvaknande av hur sårbart livet kan vara. Sommaren 2014 hände det som jag aldrig trodde skulle hända mig. Min dotter dog i en trafikolycka två månader innan sin 20-årsdag. Sedan den dagen lever jag ett ofrivilligt liv med bara ett barn här på jorden, min son Samir. Mitt andra barn, Isabell, har jag på andra sidan så numera är jag även en änglamamma. Jag är tacksam för att jag får fortsätta vara en del i Zimons liv, Bellas pojkvän. Nu måste jag lära mig leva ett nytt liv, ett liv jag inte själv har valt, ett liv jag inte vill ha. För livet jag själv har skapat finns inte längre. Mina två barn är min stolthet, mitt liv och det mest värdefulla jag har. Mina barn är båda lika mycket älskade men idag får jag visa min kärlek på olika sätt till dom. Ingen skulle behöva överleva sina barn. Denna blogg kommer att handla om min väg tillbaka till livet, ett liv med livskvalitet. Jag vill inte bara överleva, jag vill leva. Om du vill kan nå mig på Jenny@mittofrivilligaliv.se
Det här inlägget postades i Familjen, Kärlek, Kusinerna, Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

3 svar på En härlig dag med massor av energi

 1. Karin skriver:

  Härligt! ? Jag tycker mig se likheter med faster i utseendet hos lilla Tilda, eller?

  Kram! ❤

 2. Ulrika skriver:

  Vad skönt att du fått en bra helg. Det är du så väl värd. Tänk vad en hjälpande hand kan göra vad gäller att komma igång med surdegar som städning. Vi hörs av!

 3. Ann Linder skriver:

  Så söt hon är, Tilda.
  Vilken fin bror du har.
  Visst är det härligt när måendet lättar..
  Dom stunderna är guld värda.
  Varma kramar ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.