Sonen är mitt allt <3

I kväll har det nästan känts som att jag har ett bra liv, ett liv med harmoni. Jag har tittat på tv, fixat med lite jobbsaker. Fixat och donat lite med hemmet. Jag känner mig avslappnad och redo för ännu en arbetsvecka.

Jag passar på att njuta av min sinnesro och ska snart lägga mig för att läsa lite inför en föreläsning imorgon. Kompetensutveckling är alltid bra, man behöver hela tiden lära sig mer.

Hör sonen sitta i sitt rum och spelar på datorn, så mysigt att höra att han är här. Att han är hemma. Jag njuter av varenda dag han bor hemma för jag vet att en dag så gör han inte det längre. Hans plan är inte att bo ihop med mamsen hur länge som helst. Jag förstår inte varför. Hahaha….. Tänk att min påg i maj månad ska bli 25 år, vart har åren tagit vägen?

image

Längtar efter värmen 🙂 Kusinerna busar medan vi andra rensar mitt förråd.

 

1902 visningar totalt 1 visningar idag
Facebooktwitterpinterestmail
Facebookrss

Om Jenny Borg

Mamma till två barn, en son och en dotter, som en dag fick ett brutalt uppvaknande av hur sårbart livet kan vara. Sommaren 2014 hände det som jag aldrig trodde skulle hända mig. Min dotter dog i en trafikolycka två månader innan sin 20-årsdag. Sedan den dagen lever jag ett ofrivilligt liv med bara ett barn här på jorden, min son Samir. Mitt andra barn, Isabell, har jag på andra sidan så numera är jag även en änglamamma. Jag är tacksam för att jag får fortsätta vara en del i Zimons liv, Bellas pojkvän. Nu måste jag lära mig leva ett nytt liv, ett liv jag inte själv har valt, ett liv jag inte vill ha. För livet jag själv har skapat finns inte längre. Mina två barn är min stolthet, mitt liv och det mest värdefulla jag har. Mina barn är båda lika mycket älskade men idag får jag visa min kärlek på olika sätt till dom. Ingen skulle behöva överleva sina barn. Denna blogg kommer att handla om min väg tillbaka till livet, ett liv med livskvalitet. Jag vill inte bara överleva, jag vill leva. Om du vill kan nå mig på Jenny@mittofrivilligaliv.se
Det här inlägget postades i Arbete, Kusinerna. Bokmärk permalänken.

4 svar på Sonen är mitt allt <3

  1. Ulla Wennerström skriver:

    Vem vet, så bra som våra söner har det hos mamma så kanske de blir kvar ett tag…..
    Nej då, iallafall min verkar jäkligt nöjd på det här boendet , fast att det är ”All inclusive”…?
    Kramar??

  2. Maria Romero skriver:

    Min dotter flyttade så fort hon fyllde 18 år. Elvira dog dec 2014 och hon flyttade mars 2015. Det är så tomt. Men livet är så, jag måste vänja mig bara. Tur att jag har min underbare nya man.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.