Smörgåstårta, Tilda bär in Bellas foto på sitt rum

Jag och Samir fortsätter fira (läs: jag firar….) att vi älskar varandra och är väldigt tacksamma för att vi har varandra, med att äta en smörgåstårta idag <3
Som ni ser så fick jag allt äta ensam idag igen, Samir han är på sitt rum och spelar på datorn 🙂
Resterna äter vi imorgon 🙂
image

Min bror skickade ett fint foto idag på sin lilla dotter. Hon hade burit in fotot på sin kusin Bella och satt det på sin hylla <3 Jag visar inte fotot då hon var i bara blöjan men det var så fint att se <3

Idag är jag trött så det blir sängen extra tidigt efter en dusch med mest kallt vatten, brrrr….
Samir hade kommit hem lite senare idag och duschat och jag gick in i duschen lite tidigare än vanligt. Inte helt smart med tanke på att jag bara har en liten varmvattenberedare. Hade det varit sommar hade det varit helt okej men inte idag då det är minusgrader där ute.

En kopp te sen läsning i sängen innan jag släcker ner för idag.

1864 visningar totalt 1 visningar idag
Facebooktwitterpinterestmail
Facebookrss

Om Jenny Borg

Mamma till två barn, en son och en dotter, som en dag fick ett brutalt uppvaknande av hur sårbart livet kan vara. Sommaren 2014 hände det som jag aldrig trodde skulle hända mig. Min dotter dog i en trafikolycka två månader innan sin 20-årsdag. Sedan den dagen lever jag ett ofrivilligt liv med bara ett barn här på jorden, min son Samir. Mitt andra barn, Isabell, har jag på andra sidan så numera är jag även en änglamamma. Jag är tacksam för att jag får fortsätta vara en del i Zimons liv, Bellas pojkvän. Nu måste jag lära mig leva ett nytt liv, ett liv jag inte själv har valt, ett liv jag inte vill ha. För livet jag själv har skapat finns inte längre. Mina två barn är min stolthet, mitt liv och det mest värdefulla jag har. Mina barn är båda lika mycket älskade men idag får jag visa min kärlek på olika sätt till dom. Ingen skulle behöva överleva sina barn. Denna blogg kommer att handla om min väg tillbaka till livet, ett liv med livskvalitet. Jag vill inte bara överleva, jag vill leva. Om du vill kan nå mig på Jenny@mittofrivilligaliv.se
Det här inlägget postades i Bella, Kärlek, Kusinerna, Samir. Bokmärk permalänken.

3 svar på Smörgåstårta, Tilda bär in Bellas foto på sitt rum

  1. Ulrika skriver:

    Och jag borde ha lagt mig för länge sedan. Gissa om detta kommer att straffa sig imorgon. Och jag ska upp tidigt för att hjälpa till med inköp till Barncancerfonden. Inte helt smart. Sov gott!

  2. Mikael Einer skriver:

    Hej svejs därute,
    Surfe runt å helt plötsligt så ploppade din blogg upp. Börje läse å må bare säge Be fortsatt Strong tjejen. Ingen överhuvudtaget ska behöva gå genom vad du tvingats till. Har 3 barn själv och jag vete fan om ja skulle örke mät…men en måste antar jag, du skriver bra. Med vänlig hälsning Micke Arvika

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.