Brunch, shopping, massage och hobby

Idag har jag haft en riktigt bra dag. Började dagen med brunch hos min goa vän Louise. Mycket snack till världens godaste tomatsoppa. Den ska jag ha receptet på 🙂

En sväng inom Burlöv, köpte en tunika och en Chai latte. Iväg till Sjöbo på massage och inom klädesbutiken. Sedan hämta en annan go vän för en lärorik kväll med vår nya hobby. Den blev inställd igår kväll då många avbokat sig så vi fick vara med i tisdagsgruppen i stället.

Under dagen fixade jag ytterligare massagetid på lördag och service till bilen imorgon.

Imorgon lämnar jag bilen för att sedan köra till jobbet för ett möte.

Kvar är att boka in service på mig själv. Ett läkarbesök och ett tandläkarbesök behöver bokas. Depression, tänder och ätstörningar är ingen bra kombination så jag fasar för en dyr nota för tänderna ?

image
Dagens fynd från butiken i Sjöbo.

Nu lockar sängen, för imorgon ska jag upp tidigt trots ledighet.

1308 visningar totalt 1 visningar idag
Facebooktwitterpinterestmail
Facebookrss

Om Jenny Borg

Mamma till två barn, en son och en dotter, som en dag fick ett brutalt uppvaknande av hur sårbart livet kan vara. Sommaren 2014 hände det som jag aldrig trodde skulle hända mig. Min dotter dog i en trafikolycka två månader innan sin 20-årsdag. Sedan den dagen lever jag ett ofrivilligt liv med bara ett barn här på jorden, min son Samir. Mitt andra barn, Isabell, har jag på andra sidan så numera är jag även en änglamamma. Jag är tacksam för att jag får fortsätta vara en del i Zimons liv, Bellas pojkvän. Nu måste jag lära mig leva ett nytt liv, ett liv jag inte själv har valt, ett liv jag inte vill ha. För livet jag själv har skapat finns inte längre. Mina två barn är min stolthet, mitt liv och det mest värdefulla jag har. Mina barn är båda lika mycket älskade men idag får jag visa min kärlek på olika sätt till dom. Ingen skulle behöva överleva sina barn. Denna blogg kommer att handla om min väg tillbaka till livet, ett liv med livskvalitet. Jag vill inte bara överleva, jag vill leva. Om du vill kan nå mig på Jenny@mittofrivilligaliv.se
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.