Förbannad som vanligt, jobb, tvätt och städning

Igår när jag la mig för att sova kom tårarna. Jag kanade rakt in i minnenas arkiv som min vän Ulrika så fint nämner det. Men det gör ont att kana in där. Men samtidigt vill man ju in där och minnas alla fina stunder man haft med Bella. Minnen är allt jag har kvar, några nya kommer jag inte få.

Jag har tidigare nämnt att jag behöver mer samtalsstöd och att jag fått remiss från läkaren. Men som vanligt fungerar inte sjukvården på ett för mig tillfredsställande sätt. Dom har ändrat reglerna om remiss så jag får inte använda ny remiss förrän det har gått 12 månader. Innan var det tre och de tre har ju gått nu. Så här sitter jag med ett behov av att ventilera och det med någon som följt min resa så att jag slipper gräva för mycket i det som har varit. Min erfarenhet är att en psykoterapeut är bättre för mig än en psykolog. Nu har jag åter fått kontakta min läkare för att få veta hur jag ska göra nu. På måndag ringer hon och jag vet redan att kön är lång till psykologen de har.

Som tur är har jag en familj/släkt som kan stötta mig men det räcker inte. Jag behöver professionell hjälp.

Karin ville ha receptet på de goda knäcket jag lagade. Mitt tips är att ni lägger till mer salt om ni gillar salta knäcke som jag 🙂

imageimage

Jag började dagen med en sovmorgon, sen lite jobb, tvätt, tomatsoppa till lunch och nu bloggar jag. Sen blir det lite jobb till, middag och sen en kvällsfika hos en vän. Morgondagen är även vikt för jobb, tvätt och städning.

1719 visningar totalt 1 visningar idag
Facebooktwitterpinterestmail
Facebookrss

Om Jenny Borg

Mamma till två barn, en son och en dotter, som en dag fick ett brutalt uppvaknande av hur sårbart livet kan vara. Sommaren 2014 hände det som jag aldrig trodde skulle hända mig. Min dotter dog i en trafikolycka två månader innan sin 20-årsdag. Sedan den dagen lever jag ett ofrivilligt liv med bara ett barn här på jorden, min son Samir. Mitt andra barn, Isabell, har jag på andra sidan så numera är jag även en änglamamma. Jag är tacksam för att jag får fortsätta vara en del i Zimons liv, Bellas pojkvän. Nu måste jag lära mig leva ett nytt liv, ett liv jag inte själv har valt, ett liv jag inte vill ha. För livet jag själv har skapat finns inte längre. Mina två barn är min stolthet, mitt liv och det mest värdefulla jag har. Mina barn är båda lika mycket älskade men idag får jag visa min kärlek på olika sätt till dom. Ingen skulle behöva överleva sina barn. Denna blogg kommer att handla om min väg tillbaka till livet, ett liv med livskvalitet. Jag vill inte bara överleva, jag vill leva. Om du vill kan nå mig på Jenny@mittofrivilligaliv.se
Det här inlägget postades i Sorg, Vi har kraften. Bokmärk permalänken.

3 svar på Förbannad som vanligt, jobb, tvätt och städning

 1. Karin skriver:

  Tack för receptet! ?

  Inte alls kul i minnenas arkiv… ?
  Har själv haft häftiga gråtattacker i morse och natten till i går då jag låg sömnlös nästan hela natten igenom. Känns som att hjärtat ska brista…?

  Kram! ❤

  P.S. Har du kollat upp privatpraktiserande terapeuter? D.S.

 2. Mia skriver:

  Jobbigt läge att behöva vänta på samtalsterapi. Under tiden du väntar (om det tar alltför lång tid) kan du ju kolla upp vad kyrkan har att erbjuda, eller jourhavande medmänniska.

  Skulle du vilja lägga ut recepten på tomatsoppan med? Den såg verkligen god ut.

  Varm kram till dig

  • Jenny Borg skriver:

   Tack för ditt tips. Jag håller på att kolla upp olika möjligheter. Jag får gå dit utan remiss men det är inte billigt. Jag ska dit om två veckor. Jag lägger ut receptet på soppan i nästa inlägg. Den är supergod ?
   Kram ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.