Tvätt, trädgårdsarbete och klädinköp

Kom hem väldigt sent igår då jag svängde inom min vän Ewa och såg slutet på melodifestivalen. Sen satt vi och snackade om allt möjligt. Passade på att prova min nya fina målarbok som jag köpte innan jag till slut la mig för att sova. Verkar fungera bra, man måste fokusera för att inte måla utanför 🙂

Brorsan ringde och väckte oss idag, han ville tvätta kläder. Jag hoppade av sängen minst sagt och körde iväg och köpte frallor till oss.

image

image

Sen tog brorsan itu med lite i min trädgård, vi har liksom lite byteshandel. Han kommer hit, jag fixar tvätten och han fixar trädgården. Win, win för oss båda.

image

image

Jag och Tilda jobbade också i trädgården. Snacka om samarbete, hon håller och jag sågar 🙂

image

Veckans fynd i klädväg. Snacka om att visakortet har fått jobba i veckan medan jag har varit ledig 🙂

Jag har inte hunnit med allt jag planerat men jag fick gjort en massa som jag inte hade planerat så det blev bra ändå.

Slut på ledigheten  och imorgon är det jobb som gäller. Ha en fortsatt bra söndag.

Va rädd om varandra, en dag kan livet förändras och aldrig mer bli sig likt. Lev här och nu!

1522 visningar totalt 1 visningar idag
Facebooktwitterpinterestmail
Facebookrss

Om Jenny Borg

Mamma till två barn, en son och en dotter, som en dag fick ett brutalt uppvaknande av hur sårbart livet kan vara. Sommaren 2014 hände det som jag aldrig trodde skulle hända mig. Min dotter dog i en trafikolycka två månader innan sin 20-årsdag. Sedan den dagen lever jag ett ofrivilligt liv med bara ett barn här på jorden, min son Samir. Mitt andra barn, Isabell, har jag på andra sidan så numera är jag även en änglamamma. Jag är tacksam för att jag får fortsätta vara en del i Zimons liv, Bellas pojkvän. Nu måste jag lära mig leva ett nytt liv, ett liv jag inte själv har valt, ett liv jag inte vill ha. För livet jag själv har skapat finns inte längre. Mina två barn är min stolthet, mitt liv och det mest värdefulla jag har. Mina barn är båda lika mycket älskade men idag får jag visa min kärlek på olika sätt till dom. Ingen skulle behöva överleva sina barn. Denna blogg kommer att handla om min väg tillbaka till livet, ett liv med livskvalitet. Jag vill inte bara överleva, jag vill leva. Om du vill kan nå mig på Jenny@mittofrivilligaliv.se
Det här inlägget postades i Arbete, Familjen. Bokmärk permalänken.

2 svar på Tvätt, trädgårdsarbete och klädinköp

 1. Kerstin skriver:

  Hej!
  Det är härligt när man kan hjälps åt som syskon!
  Fint mönster och färg på det röda klädesplagget, är det en tunika.
  Ha det bra! Kram Kerstin

  • Jenny Borg skriver:

   Hej!
   Tunika för mig är sån man kan ha till leggings och det är det inte. Köpt på Cassels, de har många snygga tröjor, tunikor och klänningar till bra priser.
   Kram Jenny

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.