Ojdå vad dagarna rusar iväg.

Förlåt mina vänner att jag inte har uppdaterat min blogg på ett par dagar. Veckan har varit full och jag har inte orkat öppna datorn ens när jag har kommit hem efter jobbet. Det har blivit mycket soffa och glass på kvällarna. I går morse tänkte jag att jag orkar bara inte stiga av sängen och förbannade att det inte var lördagsmorgon så att jag kunde ligga kvar och dra mig i sängen.

Jag lever fortfarande två parallella liv känns det som. Jenny som jobbar och skrattar, har rutiner i sitt liv måndag till fredag. Sen Jenny som lever i en fruktansvärd mardröm som aldrig tar slut. Där luften oftast går ur mig när det är fredags eftermiddag och allt jag  har planerat att göra under helgen ställs in. Jag lägger mig ner och bryr mig inte så mycket om någonting.

Vakande i morse pigg och utvilad. Men kände inte för att gå upp, när jag väl bestämmer mig för att bara göra det. Bara se till och lämna sängen, så inser jag att klockan bara är lite efter kl. 8.00. Drar av alla sängkläder och stoppar i tvättmaskinen och tänker äta frukost och sen krypa ner i soffan under en filt istället. Men så ringer telefonen och brorsan undrar om jag vill ha besök. Tackar jag inte nej till, lilla Tilda ger mig annat att tänka på. Men naturligtvis påminner hon också om att även Bella hade dykt upp, om hon hade kunnat. Jag har lärt mig hantera det för jag vill vara en bra faster till lilla Tilda. <3

image

Blev en härlig promenad med sol, blå himmel och lite regn till det. Men Tilda hon somnade och sov gott någonstans under fasters filt. På hemvägen körde dom inom 4H i Veberöd och tittade på hästarna.

image

Nästa vecka har jag hela kalendern uppbokad på kvällarna. Inte helt genomtänkt men sen så är det påsklov så jag får vila upp mig då. Jag ska till Malmö ett par dagar efter jobbet. På måndag är det äntligen tid för terapi, på tisdag är det VSFB, onsdag är det sjukhuset i Lund och på torsdag ska jag se teater i Malmö. Fredag ska jag antagligen bara slänga mig i soffan och bli där resten av kvällen. Men nu är det lördag och jag försöker städa undan lite både här och där. Med solen har även behovet kommit att återerövra mitt hem och göra det hemtrevligt. Jag trivs inte när det är rörigt och stökigt. Nu är det även på gränsen till riktigt skitigt. Urk….. Sen är jag kvalsterallergisk också vilket inte är till fördel när man bor hemma hos mig. Idag åker mattorna ut för denna gång, de finns bara framme under höst och vintersäsong. Ett riktigt vårtecken i mitt hem <3

1407 visningar totalt 1 visningar idag
Facebooktwitterpinterestmail
Facebookrss

Om Jenny Borg

Mamma till två barn, en son och en dotter, som en dag fick ett brutalt uppvaknande av hur sårbart livet kan vara. Sommaren 2014 hände det som jag aldrig trodde skulle hända mig. Min dotter dog i en trafikolycka två månader innan sin 20-årsdag. Sedan den dagen lever jag ett ofrivilligt liv med bara ett barn här på jorden, min son Samir. Mitt andra barn, Isabell, har jag på andra sidan så numera är jag även en änglamamma. Jag är tacksam för att jag får fortsätta vara en del i Zimons liv, Bellas pojkvän. Nu måste jag lära mig leva ett nytt liv, ett liv jag inte själv har valt, ett liv jag inte vill ha. För livet jag själv har skapat finns inte längre. Mina två barn är min stolthet, mitt liv och det mest värdefulla jag har. Mina barn är båda lika mycket älskade men idag får jag visa min kärlek på olika sätt till dom. Ingen skulle behöva överleva sina barn. Denna blogg kommer att handla om min väg tillbaka till livet, ett liv med livskvalitet. Jag vill inte bara överleva, jag vill leva. Om du vill kan nå mig på Jenny@mittofrivilligaliv.se
Det här inlägget postades i Bella, Kusinerna, Okategoriserade, Vardag. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.