Bella har blivit storasyster, fuck trafikolyckor

Idag har Bella och Samir fått en lillebror via sin pappa och hans ”nya familj”. En liten baby som Bella har tjatat om i många år, nu kom han och då är inte Bella längre här. Fan vad det gör ont. Andra babyn i släkten sen Bella dog, hon som älskade barn och ville ha in fler i släkten.

Utöver det så ringde idag min stödperson från Brottsofferjouren då rättegången närmar sig. Vi pratade lite om vad som komma skall och hur det känns. Det känns inte alls bra att allt ska tas upp men jag behöver ett avslut, jag behöver sätta punkt för detta. Jag har fått vänta ytterligare två månader då förra datumet flyttades. Vill inte gå längre och vänta på en kommande rättegång, det tär mycket på en och tankarna far och flyger som en orkan i huvudet. Jag vill ha ett domstolsbeslut. Jag vill läka. Jag vill börja leva. Jag är den som får hårdast dom. Min dom är redan satt: Livstid av sorg och saknad. Inget jag gör eller säger ger mig Bella tillbaka.

FUCK TRAFIKOLYCKOR

1378 visningar totalt 3 visningar idag
Facebooktwitterpinterestmail
Facebookrss

Om Jenny Borg

Mamma till två barn, en son och en dotter, som en dag fick ett brutalt uppvaknande av hur sårbart livet kan vara. Sommaren 2014 hände det som jag aldrig trodde skulle hända mig. Min dotter dog i en trafikolycka två månader innan sin 20-årsdag. Sedan den dagen lever jag ett ofrivilligt liv med bara ett barn här på jorden, min son Samir. Mitt andra barn, Isabell, har jag på andra sidan så numera är jag även en änglamamma. Jag är tacksam för att jag får fortsätta vara en del i Zimons liv, Bellas pojkvän. Nu måste jag lära mig leva ett nytt liv, ett liv jag inte själv har valt, ett liv jag inte vill ha. För livet jag själv har skapat finns inte längre. Mina två barn är min stolthet, mitt liv och det mest värdefulla jag har. Mina barn är båda lika mycket älskade men idag får jag visa min kärlek på olika sätt till dom. Ingen skulle behöva överleva sina barn. Denna blogg kommer att handla om min väg tillbaka till livet, ett liv med livskvalitet. Jag vill inte bara överleva, jag vill leva. Om du vill kan nå mig på Jenny@mittofrivilligaliv.se
Det här inlägget postades i Bella, Familjen, Trafikolycka. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.