Stolt mamma till klok dotter

Det märks att det närmar sig nu, datumet för kommande rättegång. Idag har jag haft kontakt med min advokat för en sista genomgång innan vi ses i rätten. Tung känsla och en dag jag vill ha överstökat. Inget ger mig min Bella tillbaka och det är det enda jag önskar mig.

Tänker på henne konstant, vill pussa henne och krama henne. Ingen förälder borde behöva genomlida att se sitt älskade barn död, en väldigt hemsk syn då man vill ha sina barn hos sig och levande. Jag får många gånger om och om igen tänka att det är jag som lider inte Bella. Hon blev medvetslös direkt vid smällen, hon vaknade aldrig mer upp. Hon hade inte ont, hon kände ingen smärta. Desto större smärta känner vi som älskade vår Bella. Min smärta är stark, den gör så ont. Den vill inte ge med sig. Hela min kropp , mitt liv vrålar efter min tös.

Ligger som vanligt i soffan och tänker på henne och allt runt henne. Kommer att tänka på den fina bok hon gjorde som examensarbete på gymnasiet. En bok med alkoholfria drinkar, så typiskt min dotter. Visst drack hon men hennes inställning var att man kan ha lika kul utan sprit och ändå få goda drinkar. Min fina kloka tös. Hennes lärare tyckte så mycket om den att han köpte ett exemplar för att använda i kommande undervisning med andra elever. Stolt mamma visar upp boken med ett riktigt stort foto.

417817_10152305799581988_410505512_n

Fuck trafikolyckor

1515 visningar totalt 3 visningar idag
Facebooktwitterpinterestmail
Facebookrss

Om Jenny Borg

Mamma till två barn, en son och en dotter, som en dag fick ett brutalt uppvaknande av hur sårbart livet kan vara. Sommaren 2014 hände det som jag aldrig trodde skulle hända mig. Min dotter dog i en trafikolycka två månader innan sin 20-årsdag. Sedan den dagen lever jag ett ofrivilligt liv med bara ett barn här på jorden, min son Samir. Mitt andra barn, Isabell, har jag på andra sidan så numera är jag även en änglamamma. Jag är tacksam för att jag får fortsätta vara en del i Zimons liv, Bellas pojkvän. Nu måste jag lära mig leva ett nytt liv, ett liv jag inte själv har valt, ett liv jag inte vill ha. För livet jag själv har skapat finns inte längre. Mina två barn är min stolthet, mitt liv och det mest värdefulla jag har. Mina barn är båda lika mycket älskade men idag får jag visa min kärlek på olika sätt till dom. Ingen skulle behöva överleva sina barn. Denna blogg kommer att handla om min väg tillbaka till livet, ett liv med livskvalitet. Jag vill inte bara överleva, jag vill leva. Om du vill kan nå mig på Jenny@mittofrivilligaliv.se
Det här inlägget postades i Bella, Döden, Kärlek, Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.