Vilken dag, helt plötsligt och oplanerat var huset fullt

Det är inte bara positivt med att ha ett bolltäcke i en säng som inte är avsedd för ens vikt ens utan det. Köp ny säng kanske ni tänker? Men det är ju Bellas säng och än är jag inte redo att göra av med den. Så idag vaknade jag med extra mycket värk i ryggen. Muttrade och steg upp väldigt tidigt för att dricka. Tittar ut och ser en märklig syn:

image

När jag väl vågade väcka Samir fick jag veta varför. Han hade i natt limmat på en vinge. Och då hade han användning för mina däck som han ännu inte flyttat till rätt ställe. Kan berätta att de fortfarande ligger vid tomtkanten. Men en dag kommer han flytta dom, det har han lovat 🙂

image

Alla utom Samir äter frukost, han sover.

image

Tilda äter både bulle och lunch. Men broccolin luktade hon mest på.

N’r Tilda och brorsan åkt hem fortsatte killarna att umgås med mig.

image

Så intressant var jag efter att jag hade dukat av frukosten. Men vad gör det, dom var här i alla fall.

Bella saknades oss som vanligt. Det är alltid lite extra tungt när man tänker att ”bara Bella också hade varit här”.

Saknar min älskade tös <3<3<3

1449 visningar totalt 1 visningar idag
Facebooktwitterpinterestmail
Facebookrss

Om Jenny Borg

Mamma till två barn, en son och en dotter, som en dag fick ett brutalt uppvaknande av hur sårbart livet kan vara. Sommaren 2014 hände det som jag aldrig trodde skulle hända mig. Min dotter dog i en trafikolycka två månader innan sin 20-årsdag. Sedan den dagen lever jag ett ofrivilligt liv med bara ett barn här på jorden, min son Samir. Mitt andra barn, Isabell, har jag på andra sidan så numera är jag även en änglamamma. Jag är tacksam för att jag får fortsätta vara en del i Zimons liv, Bellas pojkvän. Nu måste jag lära mig leva ett nytt liv, ett liv jag inte själv har valt, ett liv jag inte vill ha. För livet jag själv har skapat finns inte längre. Mina två barn är min stolthet, mitt liv och det mest värdefulla jag har. Mina barn är båda lika mycket älskade men idag får jag visa min kärlek på olika sätt till dom. Ingen skulle behöva överleva sina barn. Denna blogg kommer att handla om min väg tillbaka till livet, ett liv med livskvalitet. Jag vill inte bara överleva, jag vill leva. Om du vill kan nå mig på Jenny@mittofrivilligaliv.se
Det här inlägget postades i Familjen, Kusinerna, Okategoriserade, Samir. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.