Akrobatik på morgonkvisten gör ont

Vilken start på dagen jag hade idag. Har ont överallt känns det som efter världens pladask rak lång på trottoaren i morse. Varje morgon kliver jag över ett väldigt lågt trästaket när jag har parkerat bilen. Alla som parkerar på samma plats gör det samma. Men idag lyfte jag inte ordentligt på benen och snubblade. Min första tanke var: bara ingen såg mig ??

Resultatet är lite ömma ställen på kroppen och ett skrapsår på höger armbåge.

image

Fick ett samtal idag från Vårdcentralens psykolog som fått återbud på måndag. Dags att öppna på locket och få ut allt pysande som finns inom mig. Väntar än på besked om försäkringsbolaget godkänner eller ej att betala för besök hos min psykoterapeut.

Ikväll har jag Solsidan maraton och ligger i soffan och ojar mig över min ömma armbåge som är väl omplåstrad.

1505 visningar totalt 1 visningar idag
Facebooktwitterpinterestmail
Facebookrss

Om Jenny Borg

Mamma till två barn, en son och en dotter, som en dag fick ett brutalt uppvaknande av hur sårbart livet kan vara. Sommaren 2014 hände det som jag aldrig trodde skulle hända mig. Min dotter dog i en trafikolycka två månader innan sin 20-årsdag. Sedan den dagen lever jag ett ofrivilligt liv med bara ett barn här på jorden, min son Samir. Mitt andra barn, Isabell, har jag på andra sidan så numera är jag även en änglamamma. Jag är tacksam för att jag får fortsätta vara en del i Zimons liv, Bellas pojkvän. Nu måste jag lära mig leva ett nytt liv, ett liv jag inte själv har valt, ett liv jag inte vill ha. För livet jag själv har skapat finns inte längre. Mina två barn är min stolthet, mitt liv och det mest värdefulla jag har. Mina barn är båda lika mycket älskade men idag får jag visa min kärlek på olika sätt till dom. Ingen skulle behöva överleva sina barn. Denna blogg kommer att handla om min väg tillbaka till livet, ett liv med livskvalitet. Jag vill inte bara överleva, jag vill leva. Om du vill kan nå mig på Jenny@mittofrivilligaliv.se
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

1 svar på Akrobatik på morgonkvisten gör ont

  1. Mia skriver:

    Kan ju läggas till att det var ofrivillig akrobatik ? Skämt åsido men du har en så underbart härlig humor fina Du! Den räddar också mig när mörkret hotar sluka en – min humor alltså. ? Hoppas du inte har lika ont idag. ❤️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.