Nässelte och tacos

Äntligen en ledig dag och bara vara. I alla fall ett par timmar till sen ska jag iväg och äta tacos hos min fina goa vän Louise.

Har blivit en riktig internetshoppare 🙂 Satt och tänkte att jag behöver tights men har inte tid att köra i väg och handla. Kom på att Lindex ju faktiskt finns på nätet så lite klickande och 5 par hamnade i min brevlåda. Så smidigt och nu är det bikini som gäller. Men såna måste jag bara prova så att de sitter bra när man ska visa sig offentligt, hahaha…..

Idag provar jag att dricka nässelte med honung, då jag vet att nässelte är bra mot något men jag har glömt vad 🙂 Vet du vad nässelte är bra emot så berätta gärna för mig. Smaken är ungefär så som nyklippt gräs luktar och sen sötat med lite honung. Men har jag nu köpt det så får jag allt prova det. Påminner såklart även om nässelsoppa.

Min fina maja lykta som jag fick av mina elever i sommargåva. Lite suddig bild men så kan det bli ibland.

image

845 visningar totalt 1 visningar idag
Facebooktwitterpinterestmail
Facebookrss

Om Jenny Borg

Mamma till två barn, en son och en dotter, som en dag fick ett brutalt uppvaknande av hur sårbart livet kan vara. Sommaren 2014 hände det som jag aldrig trodde skulle hända mig. Min dotter dog i en trafikolycka två månader innan sin 20-årsdag. Sedan den dagen lever jag ett ofrivilligt liv med bara ett barn här på jorden, min son Samir. Mitt andra barn, Isabell, har jag på andra sidan så numera är jag även en änglamamma. Jag är tacksam för att jag får fortsätta vara en del i Zimons liv, Bellas pojkvän. Nu måste jag lära mig leva ett nytt liv, ett liv jag inte själv har valt, ett liv jag inte vill ha. För livet jag själv har skapat finns inte längre. Mina två barn är min stolthet, mitt liv och det mest värdefulla jag har. Mina barn är båda lika mycket älskade men idag får jag visa min kärlek på olika sätt till dom. Ingen skulle behöva överleva sina barn. Denna blogg kommer att handla om min väg tillbaka till livet, ett liv med livskvalitet. Jag vill inte bara överleva, jag vill leva. Om du vill kan nå mig på Jenny@mittofrivilligaliv.se
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.