Bella är död och personalen frågar efter en jävla BH

Idag är dagen då jag för 8 månader sedan landade i Köpenhamn och mötes upp av familjemedlemmar och kördes direkt till sjukhuset i Lund. Jag insåg att det var kört men ingen ville säga något, vi skulle vänta tills vi kom fram så skulle jag få träffa läkarna. Min bror höll om mig hela resan och han grät, inget pokerfejs där inte. Min bror gråter inte om det inte handlar om familjen. Väl på plats haffar kuratorn mig och jag ser en massa människor, släkt, vänner och personal. Alla har väntat på mig. Sista kontrollen skulle göras för att konstatera att Bella var hjärndöd. Organdonation skulle diskuteras. Ett par timmar senare åker vi hem, i min hand läggs lugnande så att jag skulle få sova. Så absurt hela situationen, följer med min bror och hans sambo hem och sover där. Vaknar dagen efter, väntar på samtalet från sjukhuset som ska meddela när det är klart och vi kan komma upp och ta ett sista farväl. När samtalet väl kommer säger dom till mig att ta med kläder till Bella, hade jag inte haft en tanke på.  Samir kör mig hem och jag raffsar ihop Bellas kläder, mjukiskläder som hon alltid älskade att gå runt i. Fick rådet att ta med något till huvudet, hon var rakad och sydd. Men det gjorde jag inte, Bella var så söt ändå, så söt även om hon inte hade sitt fina hår. Bilderna från de två dagarna vill jag helst glömma, jag vill minnas min glada levande Bella.

Något som gjorde mig heligt förbannad och som stör mig än idag är att en av personalen kommer ut och säger att jag har glömt att ta med en BH till henne. OM jag vill kan de ta en från sjukhuset, de har ett par stycken på lager. ABSOLUT INTE!! Va fan e det för samhälle vi lever i?? Bella är död och de påpekar att jag har glömt att ta med mig en BH. Vilken jävla betydelse har en BH i ett sådant här sammanhang?

För att inte bli helt tokig idag har jag varit på båda Bellas platser idag och gjort lite påskfint och pussat bilderna på henne. I ena lyktan sitte ett foto på henne och mig, året innan på hennes student var vi båda så glada och lyckliga. Tyvärr fick vi inte fortsätta att var det.  Det värmde mitt hjärta när jag kom till kyrkan och såg att även andra har varit där. Tack för att ni går dit, att ni inte har glömt min älskade tös som inte längre fick vara med oss.

image image image
Bella fick Hello Kitty chokladägg, hon älskar Hello Kitty <3  Saknar min fina tös, livet är inte längre detsamma. Det gör fruktansvärt ont att mista sitt barn, ett rent helvete är det.

FUCK TRAFIKOLYCKOR

Ska lägga mig tidigt så att denna jävla dag tar slut och en ny jävla dag börjar. Det var inte så här mitt liv skulle bli, jag hade helt andra planer.

2132 visningar totalt 1 visningar idag
Facebooktwitterpinterestmail
Facebookrss

Om Jenny Borg

Mamma till två barn, en son och en dotter, som en dag fick ett brutalt uppvaknande av hur sårbart livet kan vara. Sommaren 2014 hände det som jag aldrig trodde skulle hända mig. Min dotter dog i en trafikolycka två månader innan sin 20-årsdag. Sedan den dagen lever jag ett ofrivilligt liv med bara ett barn här på jorden, min son Samir. Mitt andra barn, Isabell, har jag på andra sidan så numera är jag även en änglamamma. Jag är tacksam för att jag får fortsätta vara en del i Zimons liv, Bellas pojkvän. Nu måste jag lära mig leva ett nytt liv, ett liv jag inte själv har valt, ett liv jag inte vill ha. För livet jag själv har skapat finns inte längre. Mina två barn är min stolthet, mitt liv och det mest värdefulla jag har. Mina barn är båda lika mycket älskade men idag får jag visa min kärlek på olika sätt till dom. Ingen skulle behöva överleva sina barn. Denna blogg kommer att handla om min väg tillbaka till livet, ett liv med livskvalitet. Jag vill inte bara överleva, jag vill leva. Om du vill kan nå mig på Jenny@mittofrivilligaliv.se
Det här inlägget postades i Bella, Döden, Donation, Familjen, Kyrkogården, Påsk, Trafikolycka, Vägplatsen. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.