Planerar framåt, husvagnsdröm

Moster bjöd på middag idag i värmen. God lax och pastasallad till det.

image

Jag har skärpt till mig och börjat röja rejält här hemma, check på den. Gjort min hemläxa jag fått av terapeuten, check på den. Snart dags för ännu en träff med henne så det är bäst att jag gör som jag blir tillsagd 🙂 Börjat fundera på framtiden ännu mer och är lite inne på att förverkliga en gammal dröm om att ha en husvagn som sommarstuga ståendes på en campingplats. Inte helt enkelt beslut så jag funderar och kollar runt lite. Varför inte helt enkelt? Jo det var en dröm som innefattade även Bella och hennes kommande familj, det finns många barnfamiljer på campingarna och det gör ont när jag har dåliga dagar. Jag kan inte köra husvagn, jag äger inte ens en husvagn och jag har ingenstans att ställa upp den. Men jag surfar runt och funderar, skönt att ha annat att fundera på. Kanske förverkligar jag drömmen kanske inte.

Det här med att städa och röja i värmen är svettigt värre. I morgon är det badrummet som gäller så att jag kan sätta upp mitt nyinköpta duschdraperi. Lite varje dag så blir jag snart klar.

Beställt ännu mer smyckesdelar ikväll så nu får jag snart börja göra mina smycken. Man ska ha hobby tra la la laa…… Visakortet är inte helt nöjd just nu men snart kommer lönen och Samir är inte hemma så matkontot är minimalt för tillfället 🙂 Onyttigheter stannar kvar i affären just nu, precis som det ska vara när det gäller mig.

1377 visningar totalt 1 visningar idag
Facebooktwitterpinterestmail
Facebookrss

Om Jenny Borg

Mamma till två barn, en son och en dotter, som en dag fick ett brutalt uppvaknande av hur sårbart livet kan vara. Sommaren 2014 hände det som jag aldrig trodde skulle hända mig. Min dotter dog i en trafikolycka två månader innan sin 20-årsdag. Sedan den dagen lever jag ett ofrivilligt liv med bara ett barn här på jorden, min son Samir. Mitt andra barn, Isabell, har jag på andra sidan så numera är jag även en änglamamma. Jag är tacksam för att jag får fortsätta vara en del i Zimons liv, Bellas pojkvän. Nu måste jag lära mig leva ett nytt liv, ett liv jag inte själv har valt, ett liv jag inte vill ha. För livet jag själv har skapat finns inte längre. Mina två barn är min stolthet, mitt liv och det mest värdefulla jag har. Mina barn är båda lika mycket älskade men idag får jag visa min kärlek på olika sätt till dom. Ingen skulle behöva överleva sina barn. Denna blogg kommer att handla om min väg tillbaka till livet, ett liv med livskvalitet. Jag vill inte bara överleva, jag vill leva. Om du vill kan nå mig på Jenny@mittofrivilligaliv.se
Det här inlägget postades i Bella, Hobby, Terapi. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.