Samir hemma men inte hans bagage

Hahaha jag fick idag möjligheten att säga: Va vad det jag sa min älskade påg, mamsen skulle ha följt med. För mamsens väskor kommer alltid fram. Han uppskattade inte min humor, trött och sur som han var. Planet kom i tid, bagaget dök aldrig upp och tåget han skulle ta var inställt. Men till slut så kunde jag hämta upp honom i Malmö. Bagaget lär dyka upp någon gång.

Idag var det dags för terapi igen och det var skönt att få bubbla av sig och sätta ord på allt som rör sig inombords. Har en väldigt bra terapeut som har följt mig under dessa två helvetes år. Det gör ont att leva utan alla sina barn och det tar både energi och tid att hitta ett fungerande liv igen. Att lära känna sig själv igen och finna ett så bra liv som möjligt med de förutsättningar som finns nu. Det är banne mig inte helt enkelt men det är ju något som måste fixas.

Hann med att besöka ännu en husvagnsfirma och tittade på 4 potentiella husvagnar, naturligtvis fastnade jag för den som var dyrast och en bit över min tänkta budget. Pratade och frågade om ”sista priset” 🙂 Ni vet, man måste ju pruta lite också och något jag har märkt är att summan 9000 kronor är magisk. Vid två olika företag bad jag om sista priset och båda drog ner priset med exakt 9000 kronor. Sen var en husvagn till salu för en kunds räkning och de ringde om det priset också. Gissa om de gick ner med 9000 kronor? Japp, en icke vetenskaplig undersökning gjord av mig och baserad på tre husvagnar visar att de sätter ett pris på 9000 kronor mer än de verkligen vill ha för vagnen på företagen.

Jag har nu tre husvagnar som jag funderar lite extra på men har inte bråttom och faktiskt ingenstans att sätta den heller just nu. Där jag vill ställa upp vagnen återkommer angående plats i höst men inte alla platser tar en så stor vagn som jag vill ha. Letandet fortsätter och jag får fundera vidare på hur mycket jag kan tänka mig att lägga på min vision om att ha en husvagn som sommarstuga. En sommarstuga har jag men den bor jag i på heltid 🙂

Imorgon börjar allvaret igen, semestern är slut för i år och lika bra är väl det med detta tråkiga höstliknande väder som vi har nu. Jobbväskan är packad, jag nyduschad och fikan klar. Nu ska jag njuta av min sista semesterkväll i soffan med en bra bok, te och kex.

 

1207 visningar totalt 1 visningar idag
Facebooktwitterpinterestmail
Facebookrss

Om Jenny Borg

Mamma till två barn, en son och en dotter, som en dag fick ett brutalt uppvaknande av hur sårbart livet kan vara. Sommaren 2014 hände det som jag aldrig trodde skulle hända mig. Min dotter dog i en trafikolycka två månader innan sin 20-årsdag. Sedan den dagen lever jag ett ofrivilligt liv med bara ett barn här på jorden, min son Samir. Mitt andra barn, Isabell, har jag på andra sidan så numera är jag även en änglamamma. Jag är tacksam för att jag får fortsätta vara en del i Zimons liv, Bellas pojkvän. Nu måste jag lära mig leva ett nytt liv, ett liv jag inte själv har valt, ett liv jag inte vill ha. För livet jag själv har skapat finns inte längre. Mina två barn är min stolthet, mitt liv och det mest värdefulla jag har. Mina barn är båda lika mycket älskade men idag får jag visa min kärlek på olika sätt till dom. Ingen skulle behöva överleva sina barn. Denna blogg kommer att handla om min väg tillbaka till livet, ett liv med livskvalitet. Jag vill inte bara överleva, jag vill leva. Om du vill kan nå mig på Jenny@mittofrivilligaliv.se
Det här inlägget postades i Resor, Samir, Terapi. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.