Kurs, kreativitet och en massa måsten


Lång dag med massor av kul med människor som delar mitt intresse för andlighet. Fortsätter med mitt intresse nu när kursen återigen startar till hösten efter sommaruppehåll.

Ibland är det väldigt kreativt att vara bekväm. Kokar ägg och potatis samtidigt, sen steker jag potatisen i olivolja med havssalt, timjan och basilika. Till det har jag gravad lax och hovmästarsås, mums.

image image

Dagens inköp blev en lila Lotusblomma för värmeljus och en liten orosdocka gjord av mayaindianerna i Guatemala. Viska din oro och lägg den under kudden på natten. När du vaknar på morgonen är oron borta. Fungerar det? Om man tror på det skulle det nog fungera. Tror jag på det? Vet inte men söt är den.

Lång lista med en massa måsten, suck. Såna listor tycker jag inte om men sakerna måste ju bli gjorda. Skönt när man kan stryka saker på den.

839 visningar totalt 1 visningar idag
Facebooktwitterpinterestmail
Facebookrss

Om Jenny Borg

Mamma till två barn, en son och en dotter, som en dag fick ett brutalt uppvaknande av hur sårbart livet kan vara. Sommaren 2014 hände det som jag aldrig trodde skulle hända mig. Min dotter dog i en trafikolycka två månader innan sin 20-årsdag. Sedan den dagen lever jag ett ofrivilligt liv med bara ett barn här på jorden, min son Samir. Mitt andra barn, Isabell, har jag på andra sidan så numera är jag även en änglamamma. Jag är tacksam för att jag får fortsätta vara en del i Zimons liv, Bellas pojkvän. Nu måste jag lära mig leva ett nytt liv, ett liv jag inte själv har valt, ett liv jag inte vill ha. För livet jag själv har skapat finns inte längre. Mina två barn är min stolthet, mitt liv och det mest värdefulla jag har. Mina barn är båda lika mycket älskade men idag får jag visa min kärlek på olika sätt till dom. Ingen skulle behöva överleva sina barn. Denna blogg kommer att handla om min väg tillbaka till livet, ett liv med livskvalitet. Jag vill inte bara överleva, jag vill leva. Om du vill kan nå mig på Jenny@mittofrivilligaliv.se
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.