Släktträff – alla utom Bella är där

Det gör lika ont varje gång släkten träffas och alla är där förutom Bella. Jag undrar hur lång tid det ska vara så. Upphör det att göra ont? Eller kommer  det fortsätta för alltid?

Tänder Bellas ljus när jag kommer hem. Känns så konstigt att hon verkligen aldrig mer kommer hem. Det gör ont, fruktansvärt ont. Släcker ljusen nu när jag ska lägga mig, pussar hennes foto och säger god natt.

Detta jävla liv önskar jag ingen, förutom den som orsakat mig denna sorg, detta lidande. Hatet flödar lite extra ikväll…………

1095 visningar totalt 1 visningar idag
Facebooktwitterpinterestmail
Facebookrss

Om Jenny Borg

Mamma till två barn, en son och en dotter, som en dag fick ett brutalt uppvaknande av hur sårbart livet kan vara. Sommaren 2014 hände det som jag aldrig trodde skulle hända mig. Min dotter dog i en trafikolycka två månader innan sin 20-årsdag. Sedan den dagen lever jag ett ofrivilligt liv med bara ett barn här på jorden, min son Samir. Mitt andra barn, Isabell, har jag på andra sidan så numera är jag även en änglamamma. Jag är tacksam för att jag får fortsätta vara en del i Zimons liv, Bellas pojkvän. Nu måste jag lära mig leva ett nytt liv, ett liv jag inte själv har valt, ett liv jag inte vill ha. För livet jag själv har skapat finns inte längre. Mina två barn är min stolthet, mitt liv och det mest värdefulla jag har. Mina barn är båda lika mycket älskade men idag får jag visa min kärlek på olika sätt till dom. Ingen skulle behöva överleva sina barn. Denna blogg kommer att handla om min väg tillbaka till livet, ett liv med livskvalitet. Jag vill inte bara överleva, jag vill leva. Om du vill kan nå mig på Jenny@mittofrivilligaliv.se
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

2 svar på Släktträff – alla utom Bella är där

  1. Ulla Wennerström skriver:

    Ja det är ett jävligt liv… Och håller med, önskar verkligen att den jäveln som orsakade oss detta hemska, att han får ett riktigt långt liv, där han mår skit varje dag…

    Kramar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.