Tjoho vattnet är tillbaka

Planen för idag var att duscha hemma hos mamma efter jobbet. Men vattnet kom tillbaka idag så nu blir det en dusch här hemma istället.

Snacka om att man är bortskämd med fri tillgång till hur mycket vatten som helst. Det är en lyx som man inte tänker på förrän man en dag inte har tillgång till det. Nåja nu är ordningen återställd och allt är som vanligt.

Fullt upp i mitt liv just nu, väldigt intensivt på jobbet och lite träffar med vänner inbokat i helgen. Allt hade varit bra om Bella hade varit här. Nu saknas hon varje dag och ibland tror jag att jag helt enkelt är tokig som inte kan acceptera fullt ut att hon faktiskt aldrig mer kommer hem. Ibland tänker jag att hon kommer snart hem och allt är som vanligt igen. Trots att jag vet att det aldrig kommer ske. Jag kunde inte rädda min tös och det gör fruktansvärt ont. Vi går mot september och snart är det hennes födelsedag ?

Älskar mina barn och det är fruktansvärt smärtsamt att tvingas leva utan båda två här på jorden. Detta liv har jag inte själv skapat, det har påtvingats mig.

Tack och lov att jag har min fina goa son, utan honom hade jag gett upp för länge sen.

812 visningar totalt 1 visningar idag
Facebooktwitterpinterestmail
Facebookrss

Om Jenny Borg

Mamma till två barn, en son och en dotter, som en dag fick ett brutalt uppvaknande av hur sårbart livet kan vara. Sommaren 2014 hände det som jag aldrig trodde skulle hända mig. Min dotter dog i en trafikolycka två månader innan sin 20-årsdag. Sedan den dagen lever jag ett ofrivilligt liv med bara ett barn här på jorden, min son Samir. Mitt andra barn, Isabell, har jag på andra sidan så numera är jag även en änglamamma. Jag är tacksam för att jag får fortsätta vara en del i Zimons liv, Bellas pojkvän. Nu måste jag lära mig leva ett nytt liv, ett liv jag inte själv har valt, ett liv jag inte vill ha. För livet jag själv har skapat finns inte längre. Mina två barn är min stolthet, mitt liv och det mest värdefulla jag har. Mina barn är båda lika mycket älskade men idag får jag visa min kärlek på olika sätt till dom. Ingen skulle behöva överleva sina barn. Denna blogg kommer att handla om min väg tillbaka till livet, ett liv med livskvalitet. Jag vill inte bara överleva, jag vill leva. Om du vill kan nå mig på Jenny@mittofrivilligaliv.se
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.