Dagens utskällning – från mig

Man kan lugnt säga att idag gjorde en man min dag, jag fick laddat av mig en massa frustration tack vare en man som inte tyckte att kön på bensinstationen gällde honom. Han snodde alltså min plats med motiveringen att jag borde stå på andra sidan med tanke på var jag har mitt bensinlock.

Nja tar det från början, jag behöver tanka och det är två köer, jag ställer mig så att jag kommer bra till när det är min tur. Bilarna fyller på köerna men en av bilarna kör helt enkelt runt om och kommer från andra hållet mot var jag kommer. När bilen som tankar börjar rulla iväg rullar han också och naturligtvis även jag. Han ignorerar det och jag hoppar ur bilen och säger ifrån. Han menar på att jag också skulle ha kört runt om som honom. Jag undrar om han missade hela kön som är bakom mig. Han hojtar: Inte en gång till som du säger åt mig medan han viftar med pekfingret. Exakt vad jag sa har jag glömt men tonläget minns jag. Det var inte den lugna snälla Jenny som var i farten och vi lär inte träffas fler gånger. Han hoppade in i sin bil och körde iväg. Jag började tanka och mannen i bilen bakom mig hojtade att det var bra gjort av mig och damen i bilen på andra sidan om tanken fnissade. Jag sa till henne att den mannen har verkligen gjort min dag, nu kan den bara bli bättre.

Attans vad skönt det var att få skälla och med det rann en massa inre lagrad frustration av mig.

Dagen blev helt underbar med en rejäl tur på Österlen med en kompis. Vi var först på Österlenkryddor och handlade, sen skulle vi till Gunnarshögs Gårdsbutik men hittade affären och cafét En bit av medelhavet på vägen dit. Så där stannade vi och åt en god sallad innan vi väl kom till gårdsbutiken. Efter det körde vi till Kåseberga och fikade. Jag handlade även räkor och varmrökt lax på fiskeriet. Tydligen tyckte min mobil att jag befann mig i Danmark så jag fick ett ”Välkommen till Danmark” sms.

image

En god efterrätt intogs i Kåseberga.

image

Dagens fynd blev:

image

 

995 visningar totalt 1 visningar idag
Facebooktwitterpinterestmail
Facebookrss

Om Jenny Borg

Mamma till två barn, en son och en dotter, som en dag fick ett brutalt uppvaknande av hur sårbart livet kan vara. Sommaren 2014 hände det som jag aldrig trodde skulle hända mig. Min dotter dog i en trafikolycka två månader innan sin 20-årsdag. Sedan den dagen lever jag ett ofrivilligt liv med bara ett barn här på jorden, min son Samir. Mitt andra barn, Isabell, har jag på andra sidan så numera är jag även en änglamamma. Jag är tacksam för att jag får fortsätta vara en del i Zimons liv, Bellas pojkvän. Nu måste jag lära mig leva ett nytt liv, ett liv jag inte själv har valt, ett liv jag inte vill ha. För livet jag själv har skapat finns inte längre. Mina två barn är min stolthet, mitt liv och det mest värdefulla jag har. Mina barn är båda lika mycket älskade men idag får jag visa min kärlek på olika sätt till dom. Ingen skulle behöva överleva sina barn. Denna blogg kommer att handla om min väg tillbaka till livet, ett liv med livskvalitet. Jag vill inte bara överleva, jag vill leva. Om du vill kan nå mig på Jenny@mittofrivilligaliv.se
Det här inlägget postades i Vänner. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.