Fika, jeans och en smarrig dryck

Vaknade med huvudvärk idag, gårdagens utskällning öppnade portarna till mitt inre. Kraschade igår kväll och grät mig till sömns. Ja jag vet att det har gått två år men jag är ärlig och berättar som det är. Jag gråter än, om än inte lika ofta eller mycket. Jag kraschar emellanåt och jag reser mig upp igen. Livet är fortfarande som en berg- och dalbana men jag är numera mer upp än nere och jag lyckas hålla mig kvar där uppe längre och längre mellan gångerna innan jag åker neråt igen. På nervägen kanar jag rakt in i minnenas arkiv och det kan jag säga, det är jävligt smärtsamt. Min blogg – mitt liv – min sorg – min dotter. Jag är så tacksam för att jag har min son och för att Zimon fortfarande är en del av vår familj. Men jag sörjer att Bella inte är med oss längre.

Idag har jag varit på Maja Cottage i Vellinge och fikat med min goa vän Ulrika. Vi snackade och åt gott. Nästa helg är det årsdag för hennes dotter och själv börjar jag känna av att det snart är Bellas födelsedag. Hinner inte landa efter den jobbiga årsdagen förrän det är dags för födelsedagen känns det som. Antar att jag på något sätt kommer att kunna hantera det bättre längre fram.

Jag är ute efter två stycken Lovisa lyktor men de säljs inte längre på Maja Cottage så mitt hopp står nu till återförsäljarna. Vet du någon butik som har kvar och som säljer via internet eller inte ligger allt för långt bort från mig? Hör då gärna av dig 🙂 Bilden nedan visar min söta tös och Lovisa lyktor. Lovisa är Ulrikas dotter som tyvärr inte klarade sig när hon drabbades av cancer.

image

Lunchen på Maja Cottage var super god.

image

Var en sväng inom Mobilia för att köpa nya jeans, attans vad jobbigt det är att prova. Det är ju ett heltids arbete att hitta ett par jeans som är snygga och sitter snyggt, finns också väldigt många att välja på. Till slut blev det två par i storlek större än vad jag vill ha men nu är det som det är. Finns värre saker ett oja sig över. Svetten lackade efter alla turer in och ut från provrummet så jag köpte en god kall dryck på Espresso House på vägen ut mot bilen.

image

Lagom till att jag snart ska lägga mig hör jag återigen åskan, suck. Trodde det räckte med den åskan som kom i morse.

1533 visningar totalt 1 visningar idag
Facebooktwitterpinterestmail
Facebookrss

Om Jenny Borg

Mamma till två barn, en son och en dotter, som en dag fick ett brutalt uppvaknande av hur sårbart livet kan vara. Sommaren 2014 hände det som jag aldrig trodde skulle hända mig. Min dotter dog i en trafikolycka två månader innan sin 20-årsdag. Sedan den dagen lever jag ett ofrivilligt liv med bara ett barn här på jorden, min son Samir. Mitt andra barn, Isabell, har jag på andra sidan så numera är jag även en änglamamma. Jag är tacksam för att jag får fortsätta vara en del i Zimons liv, Bellas pojkvän. Nu måste jag lära mig leva ett nytt liv, ett liv jag inte själv har valt, ett liv jag inte vill ha. För livet jag själv har skapat finns inte längre. Mina två barn är min stolthet, mitt liv och det mest värdefulla jag har. Mina barn är båda lika mycket älskade men idag får jag visa min kärlek på olika sätt till dom. Ingen skulle behöva överleva sina barn. Denna blogg kommer att handla om min väg tillbaka till livet, ett liv med livskvalitet. Jag vill inte bara överleva, jag vill leva. Om du vill kan nå mig på Jenny@mittofrivilligaliv.se
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

6 svar på Fika, jeans och en smarrig dryck

 1. Jenny skriver:

  Här gick det undan 🙂 Redan fått tipset att den Rosa butiken på Toftanäs säljer lyktorna jag är ute efter. Det måste jag kolla upp.

 2. Ulla Wennerström skriver:

  Visst är de fina, dessa lyktor. Har också två stycken vid Sandras kort…
  Kramar?

 3. Lillan skriver:

  Kolla på presenteriet.se och sök på Lovisa.
  Finns i lager och 10% går till Barncancerfonden.
  Bamsekram ?

 4. Helena skriver:

  Går även att beställa nya på Tradera , ett företag som heter markylen heminredning i Löddeköpinge.
  Mvh helena

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.