Ett gott skratt och lite kantareller

Igår kväll blev det sängen väldigt tidigt och det var välbehövligt. Vaknade pigg och utvilad innan klockan ringde 05.30. Men väntade med stiga upp tills Samir kommit iväg.

Sitter med jobb ikväll och får då ett stort leende på läpparna. Vi har haft utedag med bland annat en station om Big Bang. Ett tomtebloss får demonstrera det hela och när vi ska sammanfatta vad vi lärt oss så dyker detta upp:

image

Jag och tomteblosset. Tror bestämt det skulle stå: Jenny startade Big Bang. Det är så härligt att arbeta med barn. Man får många goa skratt.

När jag var ute och slängde soporna spanade jag in min svamp hörna. En liten munsbit blev det allt.

image

844 visningar totalt 2 visningar idag
Facebooktwitterpinterestmail
Facebookrss

Om Jenny Borg

Mamma till två barn, en son och en dotter, som en dag fick ett brutalt uppvaknande av hur sårbart livet kan vara. Sommaren 2014 hände det som jag aldrig trodde skulle hända mig. Min dotter dog i en trafikolycka två månader innan sin 20-årsdag. Sedan den dagen lever jag ett ofrivilligt liv med bara ett barn här på jorden, min son Samir. Mitt andra barn, Isabell, har jag på andra sidan så numera är jag även en änglamamma. Jag är tacksam för att jag får fortsätta vara en del i Zimons liv, Bellas pojkvän. Nu måste jag lära mig leva ett nytt liv, ett liv jag inte själv har valt, ett liv jag inte vill ha. För livet jag själv har skapat finns inte längre. Mina två barn är min stolthet, mitt liv och det mest värdefulla jag har. Mina barn är båda lika mycket älskade men idag får jag visa min kärlek på olika sätt till dom. Ingen skulle behöva överleva sina barn. Denna blogg kommer att handla om min väg tillbaka till livet, ett liv med livskvalitet. Jag vill inte bara överleva, jag vill leva. Om du vill kan nå mig på Jenny@mittofrivilligaliv.se
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.