Tippen, tvätt och flyktkänsla

Sett framemot att få sovmorgon och när jag väl har möjligheten vaknar jag pigg och utvilad väldigt tidigt. Ganska irriterande faktiskt då jag varit väldigt trött hela veckan. Känner att jag har vaknat med en inre ilska och blir rastlös, stiger upp. Huvudvärken är kvar, blir en treo.

Börjar dagen med frukost och tvätt. Passar på att renbädda sängen och hänger ut tvätten på tork. Tar en titt i förrådet och inser att jag borde köra till tippen. Går in och dricker en kopp te och hoppas att jag ska komma på bättre tankar. Det är ju tråkigt att städa förrådet och köra till tippen.  Slutar med en tur till tippen trots allt. Så var det gjort.

En vän kommer på besök och vi äter middag ihop. Sonen är inte hemma.

Te, soffan och lite tidningar. Surfat runt på nätet, husvagnar, resor….. Känner att jag i mina tankar är på flykt igen. Denna flyktkänsla är rätt jobbig och jag hoppas att jag snart får sinnesro igen. Att jag finner ro och harmoni i mitt hem och liv igen.

1205 visningar totalt 1 visningar idag
Facebooktwitterpinterestmail
Facebookrss

Om Jenny Borg

Mamma till två barn, en son och en dotter, som en dag fick ett brutalt uppvaknande av hur sårbart livet kan vara. Sommaren 2014 hände det som jag aldrig trodde skulle hända mig. Min dotter dog i en trafikolycka två månader innan sin 20-årsdag. Sedan den dagen lever jag ett ofrivilligt liv med bara ett barn här på jorden, min son Samir. Mitt andra barn, Isabell, har jag på andra sidan så numera är jag även en änglamamma. Jag är tacksam för att jag får fortsätta vara en del i Zimons liv, Bellas pojkvän. Nu måste jag lära mig leva ett nytt liv, ett liv jag inte själv har valt, ett liv jag inte vill ha. För livet jag själv har skapat finns inte längre. Mina två barn är min stolthet, mitt liv och det mest värdefulla jag har. Mina barn är båda lika mycket älskade men idag får jag visa min kärlek på olika sätt till dom. Ingen skulle behöva överleva sina barn. Denna blogg kommer att handla om min väg tillbaka till livet, ett liv med livskvalitet. Jag vill inte bara överleva, jag vill leva. Om du vill kan nå mig på Jenny@mittofrivilligaliv.se
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.