Huvudvärk de lux, dagens budskap till mig

Usch blä och blääää…… Gått ett tag med värsta huvudvärken. Anar varför jag har det men ville ha det bekräftat av en läkare. Men se det ska man veta i god tid innan att man vill  för det dröjer med att få en tid. Tänker avboka tiden och begära en telefontid istället. Varit hemma från jobbet i tre dagar med feber och det gör ju inte huvudvärken mindre precis. Men nu är febern väck så imorgon blir det jobb igen. Det värsta jag vet är att vara hemma från jobbet för det ger mig tid att grubbla. Fast de två första dagarna med feber sov jag mest men idag har jag hunnit grubbla. Grubbel, grubbel och grubbel.

Var hos terapeuten i måndags och fick det bekräftat, det jag egentligen redan vet. Jag har fastnat i ilskan. Ja det har säkert ni läsare också märkt av. Men nu är det bekräftat och nu ska jag jobba för att komma loss från den. För den sätter käppar i hjulet för mig. Jag har tydligen heller inte kunnat börja sörja full ut än. Men herre jissus jag gör ju inget annat än sörjer tycker jag. Det är tur att jag har en bra terapeut som hjälper mig komma vidare här i livet. Om två veckor är det dags för nästa besök.

image

Åt min hemlagade tomatsoppa idag medan jag läste senaste numret av tidningen Nära.

image

Drog dagens kort och budskapet är väldigt relevant men väldigt svårt för mig just nu att kunna hörsamma.

image

Det tar hårt på en att leva med sorg. Det är därför viktigt att fylla på med positiva energier, ladda batterierna.

Soffan ockuperad av två goa pågar, en kopp te och bara mys i rent allmänhet. Tacksam för varje tillfälle med dom.

2135 visningar totalt 1 visningar idag
Facebooktwitterpinterestmail
Facebookrss

Om Jenny Borg

Mamma till två barn, en son och en dotter, som en dag fick ett brutalt uppvaknande av hur sårbart livet kan vara. Sommaren 2014 hände det som jag aldrig trodde skulle hända mig. Min dotter dog i en trafikolycka två månader innan sin 20-årsdag. Sedan den dagen lever jag ett ofrivilligt liv med bara ett barn här på jorden, min son Samir. Mitt andra barn, Isabell, har jag på andra sidan så numera är jag även en änglamamma. Jag är tacksam för att jag får fortsätta vara en del i Zimons liv, Bellas pojkvän. Nu måste jag lära mig leva ett nytt liv, ett liv jag inte själv har valt, ett liv jag inte vill ha. För livet jag själv har skapat finns inte längre. Mina två barn är min stolthet, mitt liv och det mest värdefulla jag har. Mina barn är båda lika mycket älskade men idag får jag visa min kärlek på olika sätt till dom. Ingen skulle behöva överleva sina barn. Denna blogg kommer att handla om min väg tillbaka till livet, ett liv med livskvalitet. Jag vill inte bara överleva, jag vill leva. Om du vill kan nå mig på Jenny@mittofrivilligaliv.se
Det här inlägget postades i Arbete, Sorg, Terapi. Bokmärk permalänken.

4 svar på Huvudvärk de lux, dagens budskap till mig

  1. Ulrika skriver:

    Du har en klok terapeut och budskapet var glasklart. Lägg krut på hur just du gör för att må bra. Jag får vänta en månad på läkartid för axel och höfter. Bara att gilla läget….tydligen. Jag hoppas verkligen du får hjälp med din huvudvärk. Du behöver annat än huvudvärk. Efterlivet är skit men du har all rätt i världen att njuta också. Jag hoppas du får en fin helg. Kram till er alla ?

  2. Mia skriver:

    Jag älskar din tomatsoppa som jag ofta lagar. Extra gott och värmande nu i november! Så tack för att du la ut receptet!

    Själv går jag på massage 2 ggr i månaden för ständigt återkommande nackspärr och muskelknutor. Jag har alltid ont i kroppen och är spänd jämt. Musklerna minns trauman så man får jobba både med knopp och kropp.

    Kram till dig <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.