Skogspromenad och VSFB helg i antågande

Tillbaka på jobbet idag blev jag smärtsamt uppmärksammad på att klockan i arbetsrummet hörs. Druckit massor av vatten, intagit Treo och i kväll Ipren. Fick för mig att gå ut en stund i naturen nu ikväll. Det har inte hänt sen jag minns inte när. Då hördes naturligtvis glassbilen. Jag  har aldrig tidigare haft sån här huvudvärk och jag är jätte kinkig. Mobilens ljudsignal har jag skruvat ner, tv likaså. Jag är ganska ljuskänslig just nu.

Sitter i soffan med lite nötter och te. Funderar på vad jag borde göra och vad jag känner för att göra. Stor skillnad det där. Men så är det ju fredag och jag väljer att bara ta det lugnt.

Om två veckor blir det Göteborg igen för träff med VSFB:s stödpersoner på lördagen och representanter för de olika sektionerna  runt om i Sverige på söndagen. Jag är utbildad stödperson (genom VSFB) och så representerar  jag Malmö sektionen. Två nätter på hotell och en kväll med räkfrossa på VSFB:s lokal i Göteborg blir det. Tåg fram och tillbaka ger mig tid för avkoppling, läsning och meditation.

1160 visningar totalt 1 visningar idag
Facebooktwitterpinterestmail
Facebookrss

Om Jenny Borg

Mamma till två barn, en son och en dotter, som en dag fick ett brutalt uppvaknande av hur sårbart livet kan vara. Sommaren 2014 hände det som jag aldrig trodde skulle hända mig. Min dotter dog i en trafikolycka två månader innan sin 20-årsdag. Sedan den dagen lever jag ett ofrivilligt liv med bara ett barn här på jorden, min son Samir. Mitt andra barn, Isabell, har jag på andra sidan så numera är jag även en änglamamma. Jag är tacksam för att jag får fortsätta vara en del i Zimons liv, Bellas pojkvän. Nu måste jag lära mig leva ett nytt liv, ett liv jag inte själv har valt, ett liv jag inte vill ha. För livet jag själv har skapat finns inte längre. Mina två barn är min stolthet, mitt liv och det mest värdefulla jag har. Mina barn är båda lika mycket älskade men idag får jag visa min kärlek på olika sätt till dom. Ingen skulle behöva överleva sina barn. Denna blogg kommer att handla om min väg tillbaka till livet, ett liv med livskvalitet. Jag vill inte bara överleva, jag vill leva. Om du vill kan nå mig på Jenny@mittofrivilligaliv.se
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.